Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Листопада, 2023 р., 17:09
Вірусний гепатит А — захворювання печінки вірусного походження, що може мати як легкий, так і важкий перебіг. Або її ще називали хвороба «Боткіна».
13 Листопада, 2023 р., 10:05
Протягом тижня з 06.11.2023 року по 10.11.2023 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:
13 Листопада, 2023 р., 08:22
«Ми пройшли вже майже половину листопада і маємо бути готовими до того, що ворог може збільшити кількість ударів дронами чи ракетами по нашій інфраструктурі. Росія готується до зими. І у нас в Україні вся увага має бути зосереджена на захисті, на відповідях терористам, на всьому тому, що Україна може зробити, щоб полегшити нашим людям проходження цієї зими та збільшити можливості наших воїнів. Ми здатні проходити найскладніші випробування. Але разом, у єдності, коли дбаємо одне про одного й коли мільйони людей допомагають своїм захисникам, захисницям і своїй державі. Бути єдиними й бути вдячними – це обовʼязково».
10 Листопада, 2023 р., 08:52
«Працюємо з усіма партнерами заради систем ППО для України – стараємося фактично щотижня додавати сили нашому повітряному щиту. Що більш захищеним буде українське небо, українські міста й села, то більше буде можливостей у наших людей для економічної активності. Зокрема, і для виробництв – у тому числі оборонних виробництв. Хоч би що відбувалось у світі, Україна матиме свою силу, щоб захищати свій суверенітет».
09 Листопада, 2023 р., 16:08
8 листопада під головуванням секретаря Подільської міської ради - виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході роботи члени виконкому розглянули 6 питання порядку денного.
09 Листопада, 2023 р., 12:54
Днями в м. Одеса було проведено дводенний тренінг на тему : «Створення безпечного простору у громаді: методика проведення аудитів безпеки».
09 Листопада, 2023 р., 07:30
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
08 Листопада, 2023 р., 18:01
Сьогодні, 8 листопада, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів зустріч з керівником ДП «Служба місцевих доріг» Андрієм Смоляровим з приводу ремонту доріг загального користування місцевого значення. Мова йде про автошляхи  С161402 Подільськ-Олександрівка-Липецьке та  С161403 (під’їзд до с. Липецьке). Розвинена дорожньо-транспортна інфраструктура є необхідною передумовою для комфортного життя мешканців громади. Наразі вищезазначені дороги перебувають у незадовільному стані, тож міська влада шукає усі наявні шляхи вирішення даного питання. Воно є вкрай актуальним, адже майже щодня цим маршрутом курсує шкільний автобус, який власне підвозить дітей до Липецької школи та пільговий автобус. Спільно з директором Департаменту житлово-комунального господарства архітектури та земельних відносин Євгеном Руснаком та старостою сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки Вікторією Лазаренко було здійснено виїзд на зазначені місця. Присутні обговорили питання щодо проведення відповідних робіт на цих об’єктах та подальшу співпрацю у цьому напрямку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора