Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Подільської громади взяли участь у тренінгу на тему : «Створення безпечного простору у громаді: методика проведення аудитів безпеки».

Дата: 09.11.2023 12:54
Кількість переглядів: 37

Фото без описуДнями в м. Одеса було проведено дводенний тренінг на тему : «Створення безпечного простору у громаді: методика проведення аудитів безпеки».

Захід відбувався завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека.»: відповідь на виклики воєнного часу» , який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «ЛА Страда-Україна», Асоціацією жінок-юристів України, «Юрфем», Інформаційно-консультативним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єра-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Апарату Урядової уповноваженої з питань гендерної політики.

У роботі тренінгу взяли участь і представники нашої громади, в числі яких були заступник та радник міського голови, спеціалісти структурних підрозділів Виконавчого комітету Подільської міської ради, відповідальні в громаді за напрямки освіти, соціального захисту, активістки думок громади.

Основними цілями проведеного семінару-тренінгу були: ознайомлення з концепцією безпеки в громадському просторі, пов’язаної з безпекою для жінок та дівчат, вивчення методик аудиту безпеки. Розвиток та навички збору та аналіз даних, розробка рекомендацій та стратегій.

Семінар проводився в досить цікавій формі: зворотній зв’язок, діалог, виконання групової роботи, презентації напрацьованих матеріалів. Не зважаючи на короткий термін, захід був доволі насиченим, цікавим і результативним.

Необхідно відмітити на велику активність наших учасників, які гідно, з розумінням обізнаністю в різних направленнях життєдіяльності, презентували і захищали спільні напрацювання про що зауважили тренерки тренінгу.

Отримані знання, вміння будуть в подальшому використовуватися в роботі для забезпечення безпеки для жінок та дівчат в громадському просторі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора