Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2024 р., 15:29
Обмін досвідом – це шлях до удосконалення.
26 Квітня, 2024 р., 15:22
Під головуванням заступника Подільського міського голови Анатолія Корчового відбулося засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг із збирання та перевезення побутових відходів на території  Подільської міської територіальної громади, в якому взяли участь представники Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради, юридичного управління Подільської міської ради.
26 Квітня, 2024 р., 14:03
В рамках планування програмного документу з питань розвитку форм  сімейного виховання та надання соціальних послуг в Подільській міській територіальній громаді відбулася зустріч з  представниками Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні, а саме з керівником програм захисту дітей в Україні  Марго Матез – Лоїк; координатором програм захисту дітей Маргаритою Кропівницькою; в.о. начальника служби ССД ОДА Міленою Фоміною; директором Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОДА Тетяною Дементьєвою; координатором проекту ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» Іриною Маркевич.
26 Квітня, 2024 р., 13:17
Сьогодні, 26 квітня, виповнюється 38 років з дня страшної трагедії – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Найбільша техногенна катастрофа ХХ століття – це незагоєна рана та невгамовний біль для всієї України. Сьогодні у парку «Вічної Слави» відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення 38-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС, в якому взяли участь керівництво Подільської міської ради, Куяльницької сільської ради, Подільської РДА та Подільської районної ради, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, представники підприємств, установ та організацій, правоохоронці, рятувальники та громадськість.
26 Квітня, 2024 р., 10:44
«В єдності – сила ! В силі - перемога!» - цьогорічне гасло гри «Сокіл» («Джура»).
26 Квітня, 2024 р., 08:01
«Готуємось до завтрашнього засідання «Рамштайну». Будемо говорити, зокрема, про те, як якнайшвидше подолати складнощі й проблеми, які накопичились за пів року, коли ми чекали рішень про американську підтримку. Політично ми вже спрацювали заради підтримки. Тепер треба, щоб спрацювали і по наповненню пакетів потрібною зброєю, і по логістиці. Дякую всім країнам, які в цей час ухвалили свої нові рішення на допомогу Україні, нашим воїнам, нашим містам і громадам. Дякую кожному, хто допомагає!»
26 Квітня, 2024 р., 07:00
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЩИРО ВІТАЄ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТЕПЛУ МАРИНУ ОЛЕГІВНУ! Шановна  Марино Олегівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня Народження! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров’я Вам на довгі, плідні, цікаві, чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя. Бажаємо обов’язкової реалізації всього запланованого. Хай вірна удача увінчає кожен Ваш день. Мирного неба та Перемоги нашій Україні! З повагою та найщирішими побажаннями, виконавчий комітет Подільської міської ради.
25 Квітня, 2024 р., 17:01
В Молодіжному центрі Подільської міської територіальної громади  відбулася підсумкова конференція проєкту "Суспільство корисних громадян". Основна мета проєкту – організація заходів для розвитку та реалізації особистого потенціалу молоді, облаштування простору молодіжного центру для коворкінгу. Завдання проєкту:                                                   
25 Квітня, 2024 р., 08:16
«Сьогодні Президент Байден підписав ухвалений Конгресом пакет підтримки – підтримки, зокрема, української. Шлях довжиною в пів року подолали. Хто б що не казав, але ми здобуваємо підтримку, якої потребуємо – потребуємо, щоб і надалі захищати життя від російських ударів. Цими днями вже максимально активно працювали з нашими американськими друзями, щоб оперативно наповнити цей пакет від Сполучених Штатів саме такою зброєю, яка потрібна нашим воїнам. Від «атакамсів» і артилерії, від протитанкової зброї та ракет для «хаймарсів» до необхідної ППО і техніки. Я вдячний Президенту Байдену, Конгресу, усім американцям, які відчувають, що потрібно вибивати землю з-під ніг у Путіна, не підкорятись йому і лише так буде дійсно менше загроз свободі. Разом ми можемо це забезпечити».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора