Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2024 р., 13:25
Враховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоров’я та рятування людських життів, Президент України Володимир Зеленський видав Указ про щорічне відзначення Дня медичних працівників 27 липня.
25 Липня, 2024 р., 17:00
Під головування начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера відбулося засідання колегії, до якого в онлайн-режимі долучився виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.
25 Липня, 2024 р., 10:09
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський долучився до робочої наради під головуванням начальника Подільського РТЦК та СП майора Олександра Стахова.
25 Липня, 2024 р., 08:00
У переддень професійного свята начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер привітав працівників галузі охорони здоров’я Одещини та подякував за відданість обраній справі.
24 Липня, 2024 р., 16:21
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
24 Липня, 2024 р., 15:33
За минулий тиждень підрозділами аеророзвідки 11 бригади ім. М. Грушевського Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України на Херсонському та Запорізькому напрямках здійснено 183 вогневих ураження противника та його бойових позицій. 
24 Липня, 2024 р., 13:11
Під головуванням заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини за участі радника Подільського міського голови Марії Мазур, представників Служби у справах дітей, Подільського міського центру соціальних служб, Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, Управління освіти і гуманітарної політики, юридичного управління, Подільського районного управління поліції та Центру первинної медико-санітарної допомоги.
24 Липня, 2024 р., 11:06
Подільська міська територіальна громада продовжує активно допомагати воїнам-землякам, яким ми безмежно завдячуємо за можливість жити і працювати на рідній українській землі. Це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто бореться за наше майбутнє.
24 Липня, 2024 р., 08:38
Під прицілом росіян була припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок. Троє людей отримали поранення. Двоє з них шпиталізували у стані середньої ступеню важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора