Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2023 р., 16:32
Сьогодні, 30 листопада, з робочим візитом виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно із заступником Людмилою Задорожною відвідали заклади освіти громади. 
30 Листопада, 2023 р., 13:04
Крок за кроком, кажемо стоп корупції та недоцільному витрачанню коштів. Наразі робочою групою «Прозорість і підзвітність» при Одеській ОВА реалізовано колаборацію з YouControl та Clarity Project.
29 Листопада, 2023 р., 15:22
Вимога воєнного часу - аби у кожному закладі освіти було укриття, адже, перш за все, навчальний процес має бути безпечним. Саме тому облаштування та будівництво найпростіших укриттів, захисних споруд цивільного захисту - один із пріоритетів у роботі місцевої влади.
29 Листопада, 2023 р., 13:31
Основна її мета – пояснити жителям громади, як розпізнати домашнє насильство, як убезпечитися в такій ситуації (особливо в умовах війни), як зв’язатися з компетентними органами і службами по допомогу в кризовій ситуації.
29 Листопада, 2023 р., 09:23
Нещодавно за ініціативи Міжнародної організації з міграції в межах проєкту «Шлях Стійкості» в Одеській області відбувся онлайн-семінар. Обговорювали основи ветеранської політики.
28 Листопада, 2023 р., 08:19
«Провів сьогодні підготовчу нараду щодо різних міжнародних заходів, які плануються найближчими тижнями та до кінця року. Чітко бачимо українську перспективу й те, що необхідно для досягнення наших цілей. Щодня працюємо з партнерами заради нових пакетів оборонної підтримки – підтримки для наших воїнів. Підписав черговий указ про відзначення наших солдатів і офіцерів Збройних Сил України державними нагородами – 115 військовослужбовців. Загалом від 24 лютого й до сьогодні вже відзначені державними нагородами 64 тисячі 258 наших воїнів з усіх Сил оборони та безпеки України. Масова хоробрість, масова стійкість, масова направленість на те, щоб саме Україна здобувала переваги в цій війні. Я дякую всім, хто б’ється заради України й українців! Дякую всім командирам, які дбають про життя солдатів! Дякую всім, хто зосереджений саме на тому, як зробити нашу державу сильнішою – усю нашу державу. Наодинці цієї битви не виграєш – тільки разом, усі, хто дбає одне про одного й Україну».
27 Листопада, 2023 р., 14:08
23 листопада, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Зміївка, що на Херсонщині, трагічно загинув наш земляк - старший солдат протитанкового взводу роти вогневої підтримки Садков Вячеслав Анатолійович.
27 Листопада, 2023 р., 13:49
Сьогодні під керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та директорів комунальних підприємств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора