Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Листопада, 2023 р., 08:17
«Передусім щодо російського удару по воїнах 128-ї гірсько-штурмової бригади, який стався у Запорізькій області. Мої співчуття всім рідним та близьким загиблих воїнів! Це трагедія, якої можна було уникнути. Міністр оборони Умєров доповів мені про заходи, яких вжито, щоб зʼясувати всі обставини того, що сталося, хто конкретно та які розпорядження давав. За фактом трагедії було зареєстровано також кримінальне провадження. Триває відповідне розслідування. Головне – встановити повну правду про те, що сталося, і більше не допустити подібного. Кожен військовий у зоні бойових дій – у зоні дострілу та аеророзвідки ворога – знає, як треба поводитися під відкритим небом, як дбати про безпеку. Зараз розслідування має дати рідним загиблих воїнів і суспільству чесні відповіді, як сталася трагедія та чиї розпорядження були неправильними».
05 Листопада, 2023 р., 07:30
Шановні працівники соціальної сфери! Щиро вітаю Вас із професійним святом!
04 Листопада, 2023 р., 08:00
Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту!
03 Листопада, 2023 р., 17:41
3 листопада відбулась чергова зустріч керівного складу Подільської міської ради, Куяльницької сільської об’єднаної територіальної громади, Подільської районної військової адміністрації з батьківським активом ліцею №3.
03 Листопада, 2023 р., 11:09
Вони щодня підтримують людей похилого віку, осіб з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні родини, вимушених переселенців — усіх, хто опинився в складній ситуації. 2 листопада у Подільську привітали працівників соціальної сфери, які цьогоріч 5 листопада відзначатимуть своє професійне свято.
03 Листопада, 2023 р., 08:38
Вночі російські терористи вчергове атакували Одещину.
02 Листопада, 2023 р., 16:37
Сьогодні, 2 листопада, під головуванням секретаря Подільської міської ради - виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході роботи члени виконкому розглянули 41 питання порядку денного.
02 Листопада, 2023 р., 09:34
Одеська обласна державна адміністрація сприяє удосконаленню комунікації з громадськістю та інформує про утворений на сайті розділ «Прозорість та підзвітність», де висвітлюються підсумки засідань робочої групи щодо боротьби із корупцією та здійсненням контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, інформації про закупівлі, нормативна база Фонду ліквідації наслідків збройної агресії тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора