Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2023 р., 13:30
Сьогодні виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. У ході зустрічі обговорено роботу, виконану протягом минулого тижня та окреслено плани на поточний.
06 Грудня, 2023 р., 10:21
6 грудня. Сьома ранку. День Збройних Сил України. День сильних. День сміливих. День незламних. Чоловіків і жінок. Воїнів. Героїв.
06 Грудня, 2023 р., 07:30
Шановні Захисники та Захисниці України! Дорогі військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!
05 Грудня, 2023 р., 13:47
Сила українців – у єдності, а підтримка Захисників та Захисниць, які боронять українську землю на передовій - справа честі кожного.
05 Грудня, 2023 р., 08:47
5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера. З цієї нагоди сердечні вітання, а також слова глибокої вдячності та поваги адресую волонтерам Подільської громади та всієї нашої держави.
04 Грудня, 2023 р., 09:00
Найближчим часом на пропагандистських каналах країни-агресорки буде запущена чергова хвиля дезінформації стосовно причин призупинки обмінів військовополоненими. Мета російських спецслужб – дестабілізувати ситуацію всередині українського суспільства та посіяти недовіру до державних органів, які організовують обміни полоненими.
04 Грудня, 2023 р., 08:53
Простір «Класу безпеки» обладнано за сучасними критеріями всім необхідним навчально-методичним матеріалом, зокрема, муляжами, які моделюють реальні ситуації з життя та вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, інформаційними стендами, яскравими інструкціями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора