Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На контролі: ремонт доріг на території громади

Дата: 08.11.2023 18:01
Кількість переглядів: 75

Фото без описуСьогодні, 8 листопада, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів зустріч з керівником ДП «Служба місцевих доріг» Андрієм Смоляровим з приводу ремонту доріг загального користування місцевого значення. Мова йде про автошляхи 
С161402 Подільськ-Олександрівка-Липецьке та 
С161403 (під’їзд до с. Липецьке).
Розвинена дорожньо-транспортна інфраструктура є необхідною передумовою для комфортного життя мешканців громади. Наразі вищезазначені дороги перебувають у незадовільному стані, тож міська влада шукає усі наявні шляхи вирішення даного питання. Воно є вкрай актуальним, адже майже щодня цим маршрутом курсує шкільний автобус, який власне підвозить дітей до Липецької школи та пільговий автобус.
Спільно з директором Департаменту житлово-комунального господарства архітектури та земельних відносин Євгеном Руснаком та старостою сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки Вікторією Лазаренко було здійснено виїзд на зазначені місця. Присутні обговорили питання щодо проведення відповідних робіт на цих об’єктах та подальшу співпрацю у цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора