Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2023 р., 08:56
Координаційний центр, що діє при Виконавчому комітеті Подільської міської ради, працює за принципом «єдиного вікна». Його головне завдання – підтримка та координація роботи структурних підрозділів та спеціалізованих міських служб задля надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок війни. На цьому наголосила заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, під головуванням якої пройшло засідання за участі представників апарату та управлінь Подільської міської ради, Липецького старостинського округу, фахівців соціальних та медичних установ, громадських організацій, Подільського РТЦК та СП, Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості.
02 Листопада, 2023 р., 08:02
«Вдячність нашим захисникам неба – воїнам мобільних вогневих груп, українським льотчикам і воїнам зенітних ракетних військ, усім підрозділам, які знищують російську авіацію, ракети й дрони. Минулої ночі збито 18 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету. На жаль, є кілька влучань. Але більшість ворожих цілей були знищені. І, зокрема, в Полтавській області, і Чернігівській та Сумській областях, на Вінниччині та Хмельниччині, в інших наших регіонах. Дякую за це нашим воїнам. Маємо всі чітко пам’ятати: кожне таке збиття – це порятунок людей та інфраструктури. І я прошу всіх українців зважати на сигнали повітряної тривоги та враховувати, що, хоч ми й посилюємо ППО так, як тільки можливо, все ж небезпека значна. Особливо в таких містах, як Харків, Запоріжжя, Херсон. У містах і селах Херсонщини, Донеччини. На Чернігівщині, Сумщині. Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно».
01 Листопада, 2023 р., 14:55
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує: до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF № 2023.7255, стосовно виявлення пестицидів в (біфибрин і новалурон) у сушених сливах, що експортувалось з України (відправник: ТОВ «МОДЕСТ АГРО», вул. Середньофонтанська 19-А, м.  Одеса, 65039) до Польщі ( імпортер: «МАТЕКО» Mateusz Olech Poland). У разі виявлення невідповідності проінформувати  Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.
01 Листопада, 2023 р., 10:39
При співпраці виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, Окнянського селищного голови Олега Бєлоуса та начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка вчора відбулась передача двох всюдихідних багі для воєнізованого підрозділу поліції нового зразка. Ключі від транспортних засобів передано начальнику Головного Управління Національної поліції в Одеській області Івану Жуку.
01 Листопада, 2023 р., 08:06
Разом із італійськими та українськими урядовцями, представниками ЮНЕСКО, головами міжнародних організацій, очільниками італійських регіонів та міст, а також культурними діячами відкрили сьогодні «Лабораторію відбудови України».
31 Жовтня, 2023 р., 14:39
«На щиті» повернувся до рідного дому 24-річний Захисник України Ілля Десятник. Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого земляка, мужнього бійця, який боронив українську землю від російського окупанта. Захисник загинув 14 жовтня 2023 року у Запорізькій області.
31 Жовтня, 2023 р., 13:47
Головний сервісний центр МВС працює над тим, аби громадяни отримували державні послуги, навіть якщо перебувають за тисячі кілометрів від України. Саме за кордон були вимушені виїхати мільйони наших співгромадян, які поки що не можуть повернутись на Батьківщину. Попри відстань, робимо усе можливе, аби кожен український кермувальник отримував доступ до якісних послуг. 
31 Жовтня, 2023 р., 10:58
Справна техніка – запорука надання якісних послуг нашими комунальниками населенню Подільської громади.
31 Жовтня, 2023 р., 09:04
Попри те, що всі ці захворювання мають дуже схожий перебіг, потрібно знати, як їх відрізнити. Це необхідно як для запровадження відповідних протиепідемічних заходів (адже основним шляхом запобігання поширенню коронавірусної інфекції грипу та ГРВІ залишається своєчасне виявлення та ізоляція інфікованих), так і для можливого прогнозу щодо ускладнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора