Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Вересня, 2023 р., 08:05
«Сьогодні був важливий звіт від міністра оборони Умєрова: перші американські танки «Абрамс» уже в Україні. Готуємо їх, щоб посилити наші дії проти окупантів. І це буде суттєве посилення. Працюємо і для того, щоб отримати всі інші так необхідні нам збройні можливості. Це стосується і F-16: триває підготовка пілотів та інфраструктури. Це стосується і далекобійної зброї: робимо все, щоб Україна могла робити більше для звільнення своєї території. Так само і з ППО. Щоб закрити всю територію нашої держави, потрібно більше систем, ніж у нас зараз є. Найкраще – щоб ми могли виробляти і ППО, й інші передові зразки зброї. Це безальтернативно. Щоб гарантувати безпеку Україні. І ми будемо виробляти, крок за кроком побудуємо всі необхідні виробництва. І до речі, бачимо вже дуже чітку зацікавленість світу працювати з нами – заради нової оборонної сили не лише України, але й наших партнерів. Нашого світу загалом – світу, який заснований на правилах і не терпітиме агресій і терору, які Росія намагається зробити нормою».
25 Вересня, 2023 р., 17:10
Щоб підвищити якість надання освітніх послуг, керівництвом Подільської громади проведено велику роботу з покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів.
25 Вересня, 2023 р., 15:35
Сьогодні, 25 вересня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів виїзну апаратну нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої було заслухано звіти про виконану роботу протягом минулого тижня.
25 Вересня, 2023 р., 07:51
Російські терористи атакували Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет.
24 Вересня, 2023 р., 13:44
На превеликий жаль, ще один наш Герой сьогодні знайшов свій останній спочинок в рідній землі. 24 вересня громада вшанувала та провела в останню путь свого земляка Дарієнка Олександра Олександровича. Він загинув 13 вересня 2023 року, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну на Запорізькому напрямку. У цей скорботний день віддати останню шану загиблому Захиснику України прийшли рідні, друзі, побратими, представники міської влади, знайомі та небайдужі люди. З гірким смутком несли квіти з чорними та синьо-жовтими стрічками. У тихій молитві присутні схилили голови у знак глибокої пошани до світлої пам’яті Воїна. Окупанти відібрали у нашої країни хороброго бійця та справжнього патріота. У маленького сина - турботливого батька. У дружини - люблячого чоловіка. Ми щиро завдячуємо Олександру, адже ціною свого життя він боровся з російським окупантом. Він не побоявся і вступив у запеклий бій за Україну. Українці ніколи не пробачать російським загарбникам сотні жертв і страждання, які вони принесли на нашу землю. У скорботі схиляємо голови та поділяємо біль втрати разом із рідними... Вічна пам’ять і слава Захиснику Олександру Олександровичу Дарієнко, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Допоки ми живі – житиме пам’ять про наших Героїв! Слава Україні! Слава її Героям!  
24 Вересня, 2023 р., 07:35
Шановні вихователі та працівники дошкільних закладів освіти Подільської міської територіальної громади!
22 Вересня, 2023 р., 14:24
Сьогодні, 22 вересня, під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась тридцять третя чергова сесія Подільської міської ради І скликання. Загалом, було розглянуто 42 питання, які попередньо були опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.
22 Вересня, 2023 р., 09:29
22 вересня в Україні вшановують пам’ять ветеранів та партизанів, які у часи Другої світової війни в тилу боролися з окупаційним нацистським режимом та своїми діями завдавали відчутних втрат гітлерівцям.  Сьогодні, аби вшанувати подвиг підпільників, у Подільську відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу полеглих партизанів та підпільників за участі керівництва громади, представників установ, організацій та громадськості.  Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять партизан - підпільників та тих, хто віддав своє життя за мир багатьох поколінь. Підпільники і партизани своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.  Їх сила духу, патріотизм надихають нащадків, які сьогодні продовжують героїчну боротьбу задля збереження територіальної цілісності Батьківщини. Саме це є запорукою нашої непереможності, дає впевненість у тому, що наш народ – незламний та сильний духом. Наприкінці, присутні поклали квіти до Меморіалу полеглих партизанів та підпільників, які загинули, рятуючи світ від фашизму. Низький уклін та вічна пам’ять героям-партизанам! Слава Україні! Слава її Героям!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора