Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2023 р., 13:34
7 грудня, у Будинку представництв Одеської обласної ради, відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування. Із професійним святом колег вітали голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.
07 Грудня, 2023 р., 11:56
7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Це свято, що об’єднує людей активної життєвої позиції, усіх, хто вболіває за проблеми і дбає про розвиток громади.
07 Грудня, 2023 р., 08:30
Шановні колеги, працівники Виконавчого комітету Подільської міської ради, депутати та ветерани органів місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2023 р., 22:38
«Сьогодні в нас було багато міжнародної роботи. Вдалося повернути в Україну ще вісьмох українських дітей, які були депортовані в Росію з нашої тимчасово окупованої території. Я дякую Державі Катар за дієве посередництво та Дмитру Лубінцю, обмудсмену, і всій команді, яка веде цю тему. Активно працюємо у Вашингтоні. Наша українська делегація: Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, міністр оборони Рустем Умєров. Важливі зустрічі – і, зокрема, в Конгресі Сполучених Штатів, із представниками Адміністрації Президента Байдена. Міністр оборони Остін, держсекретар Блінкен. Робота – максимально енергійна, і як результат маємо хороші, потрібні сигнали для України. А також новий пакет американської допомоги, військової підтримки. Дякую!»
06 Грудня, 2023 р., 17:23
«Децентралізація, прозоре врядування та єдність – основа відновлення України» – така назва цьогорічного XVІІ Українського муніципального форуму, який відбувся 4-5 грудня 2023 року в м. Київ.
06 Грудня, 2023 р., 17:15
Закінчується рік. Але, на жаль, не закінчується війна…Вона зробила тисячі українських дітлахів дорослішими, наповнивши їхнє життя речами, з якими менш за все асоціюється щасливе дитинство.
06 Грудня, 2023 р., 15:25
Сервісні центри МВС розширюють географію своїх послуг, аби навіть за тисячі кілометрів українці отримували якісний державний сервіс. Відтепер наші співгромадяни мають можливість відновлювати посвідчення водія у зв’язку із втратою чи викраденням і в Словаччині. До цього кермувальникам був доступний виключно обмін цих документів. 
06 Грудня, 2023 р., 14:49
З нагоди двох свят, які відзначаються щороку 5-го та 6-го грудня, Міжнародного Дня волонтерів та Дня Збройних Сил України, у Подільську відбувся урочистий захід та нагородження кращих військовослужбовців та представників волонтерських організацій. Свята не випадково стоять поруч у календарі, адже в житті ці два покликання тісно пов’язані.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора