Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижневий звіт Подільського міського центру соціальних служб

Дата: 13.11.2023 10:05
Кількість переглядів: 118

Фото без описуПротягом тижня з 06.11.2023 року по 10.11.2023 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔹 Здійснювалось супроводження 5 опікунських сімей, в яких виховуються 9 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування;

🔹 Відповідно до графіку фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 86 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

🔹 6 - 7 листопада директор міського центру соціальних служб Наталія Шалашна прийняла участь у дводенному тренінгу на тему: «Створення безпечного простору у громаді: Методика проведення аудитів безпеки».

🔹 07 листопада 2023 року благодійний фонд «Міжнародна допомога «Добрий Самарянин» забезпечив продуктовими наборами 22 внутрішньо переміщених сім'ї, які проживають на території Подільської громади, а також 16 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

🔹 08 листопада 2023 року громадська організація Товариство Червоний Хрест надала гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни 15 внутрішньо переміщеним сім'ям, які зареєстровані та проживають у Подільській територіальній громаді.

🔹 Формуються списки та вказані сім’ї запрошуються для отримання різних видів допомог. Продовжується робота з внесення даних до єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді. За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул.Бочковича, 4, 3 поверх, каб.314, телефон 0660005923.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора