Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2023 р., 08:06
«Завтра важливий день. Очікуємо історичний висновок Євросоюзу – звіт щодо виконання Україною рекомендацій Єврокомісії. І вже готуємо наші подальші кроки – після цього звіту. Нашу законодавчу роботу, посилення інституцій держави. Україна вже пройшла великий шлях у наближенні до Євросоюзу, і наша держава абсолютно свідома того, що набути членство в Євросоюзі – це і політичне рішення всіх країн, які вже в спільноті та хочуть бачити нову державу в Євросоюзі, але це також і робота самої держави. Наша робота – це наближення й адаптація стандартів ЄС, практик спільноти. Україна буде в ЄС. І ми прийдемо до цього, зокрема, завдяки трансформації нашої держави – внутрішній трансформації, яка абсолютно відповідає інтересам наших людей. ЄС для України – це економічна безпека та соціальна стабільність, а Україна для ЄС – це посилення всієї спільноти. І дуже важливо, щоб депутати Верховної Ради України продовжували підтримувати необхідні для нашої євроінтеграції законодавчі ініціативи».
07 Листопада, 2023 р., 13:57
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
07 Листопада, 2023 р., 09:27
Багато українців купують вживані автомобілі за кордоном. Бо придбати там транспортний засіб можна в рази дешевше. Далі це авто підлягає розмитненню, іншими словами — легалізації в Україні.
07 Листопада, 2023 р., 08:12
«Я очікую від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які обʼєктивно є перед нашою державою зараз. Це стосується і цивільних органів влади, і військового елементу держави, і урядовців із Верховною Радою України, і Служби безпеки України й інших правоохоронних органів. Це стосується і того, що державі потрібно значно більше зосередженості на обороні – всім у державі, і особливо на регіональному рівні, у тилових містах, які мають відповідні ресурси допомогти та підтримати. Це стосується і того, щоб ніколи більше не повторилися такі трагедії, як із воїнами 128-ї бригади. І тих змін, яких очікують наші солдати й командири, особливо хлопці, які були мобілізовані. І нарешті, мають припинитися хвилі з будь-якими речами, які розколюють політично. Ми повинні визначитися, що зараз час оборони, час битви, від якої залежить доля держави й людей, а не час вкидів, яких від України очікує лише Росія. Я вважаю, що зараз вибори не на часі. І якщо потрібно поставити крапку в тій чи іншій політичній суперечці й далі працювати лише в єдності, то в державі є структури, які здатні ставити крапки й давати суспільству всі необхідні відповіді. Щоб не залишалося простору для конфліктів і чужої гри проти України. Моє особисте ставлення й заклик – так само, як 24 лютого, дбати про нашу державу, про її захист, про знищення окупанта та про волю України, яка здобувається зараз у боях заради України».
06 Листопада, 2023 р., 15:44
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади. ⠀ У зв’язку з виконанням цих робіт, буде відключення електроенергії  8 листопада 2023 року: Подільськ ( ОРІЄНТОВНО з 8.00 - 19.00): вул. Аграрна, вул. Ворошилова, вул. Гаражі, вул. Грушевського, вул. Затишна, вул. Кобзарська, вул. Михайлівська, вул. Садова, вул. Сільськогосподарська, вул. Слобідська, вул. Шкільна. 
06 Листопада, 2023 р., 15:14
Сьогодні під керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників голови, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої присутні прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення, а також визначили пріоритети на поточний тиждень.
06 Листопада, 2023 р., 08:58
За ініціативи платформи «Охорони здоров’я» Всеукраїнської Асоціації ОТГ 26 жовтня 2023 року був проведений вебінар для органів місцевого самоврядування та закладів охорони здоров’я щодо важливих аспектів роботи державного підприємства «Медичні закупівлі України» (далі МЗУ), процедур здійснення централізованих закупівель для закладів охорони здоров’я України та використання інструментів, за допомогою яких ОМС та медичні заклади можуть суттєво економити час та ресурси для здійснення індивідуальних закупівель не тільки товарів медичного призначення, а й широкого спектру товарів широкого вжитку (споживчих товарів).
06 Листопада, 2023 р., 08:24
"Вночі російські терористи атакували Одесу різними типами ракет та ударними дронами
06 Листопада, 2023 р., 08:21
«Навіть якщо ми почуваємося сильними й маємо багато енергії, це не означає, що ми хочемо воювати все життя. Тому що ціна висока. Тому що війна забирає найкращих із нас: найкращих героїв, найкращих чоловіків, жінок, дітей – усе найкраще. Але ми не готові віддати свою свободу цьому чортовому терористу Путіну. От чому ми боремося».
06 Листопада, 2023 р., 08:17
«Передусім щодо російського удару по воїнах 128-ї гірсько-штурмової бригади, який стався у Запорізькій області. Мої співчуття всім рідним та близьким загиблих воїнів! Це трагедія, якої можна було уникнути. Міністр оборони Умєров доповів мені про заходи, яких вжито, щоб зʼясувати всі обставини того, що сталося, хто конкретно та які розпорядження давав. За фактом трагедії було зареєстровано також кримінальне провадження. Триває відповідне розслідування. Головне – встановити повну правду про те, що сталося, і більше не допустити подібного. Кожен військовий у зоні бойових дій – у зоні дострілу та аеророзвідки ворога – знає, як треба поводитися під відкритим небом, як дбати про безпеку. Зараз розслідування має дати рідним загиблих воїнів і суспільству чесні відповіді, як сталася трагедія та чиї розпорядження були неправильними».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора