Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Червня, 2023 р., 14:26
Сьогодні відбулось засідання робочої групи з питань сплати податкового боргу. Очолила нараду перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук.
08 Червня, 2023 р., 11:03
За дорученям голови Одеської ОВА Олега Кіпера, реабілітаційний центр відвідав Перший заступник голови Одеської ОВА Борис Волошенков, директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва, представник Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олег Соколов.
08 Червня, 2023 р., 10:57
Українці продовжують об'єднуватись, щоб максимально оперативно допомагати жителям Херсонщини, які постраждали після підриву російськими терористами греблі Каховської ГЕС. Десятки населених пунктів уже затоплені.
08 Червня, 2023 р., 09:36
Питання зниження шкідливого впливу тютюну на здоров'я населення та регулювання обігу тютюнових виробів − це ключовий компонент багатосторонньої світової стратегії, до якої приєдналася Україна ще у 2006 році, ратифікувавши Рамкову конвенцію ВООЗ із боротьби проти тютюну. Реагуючи на виклики сучасного світу, Україна продовжує свій поступ з імплементації європейського законодавства щодо вмісту шкідливих речовин в продуктах для паління (із вмістом та без вмісту нікотину, новітніх тютюнових виробах тощо), контролю реклами сигарет, оприлюднення інформації щодо переліку інгредієнтів, використаних у виробництві тютюнових виробів, та обсягу викидів шкідливих речовин, підвищення обізнаності населення про наслідки вживання тютюнових виробів.            
07 Червня, 2023 р., 16:24
На базі готельного комплексу «Поділля» ( який визначений, як пункт тимчасового перебування переселенців) відкрито простір для внутрішньо переміщених осіб. Це стало можливим завдяки співпраці міської влади з Громадською Організацією «Десяте Квітня» та за фінансової підтримки УВКБ ООН. На відкриття завітали заступник Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Задорожна та представник Громадської Організації «Десяте Квітня» Олексій Балагура. До речі, Громадська Організація «Десяте Квітня» є офіційний виконавчий партнер УВКБ ООН.
07 Червня, 2023 р., 16:19
Чергову зустріч із подільськими підприємцями провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. До обговорення важливих питань приєдналися і заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий та директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега.
07 Червня, 2023 р., 13:20
Подільська дистанція колії повідомляє, що залізничний переїзд 1326 км станція Подільськ (автомобільна дорога Т-1612 км 40+325 м), буде закритий для руху автотранспорту з 07 червня по 09 червня 2023 року з 08.00 до 20.00 години у зв’язку з виконанням робіт з розбиранням переїзного настилу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора