Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2023 р., 12:32
І знову працівники міського Будинку культури, в рамках творчого проєкту «Клуб вихідного дня», розважають мешканців та гостей Подільської міської територіальної громади. Цей літній вікенд був присвячений допомозі та підтримці наших Героїв.  Так, у суботу, 17 червня, в парку, що у мікрорайоні Черемушки, свої найкращі номери демонстрували вихованці хореографічного колективу  «Фантазія» під керівництвом Юлії Берко. Танцювальна композиція на пісню гурту Океан Ельзи «Обійми мене » розчулила глядачів, адже ця кровопролитна війна розлучила тисячі українських родин. Здавалося, що  кожен подумки згадав Захисників та Захисниць, які зараз захищають Батьківщину та чиїх теплих обіймів так не вистачає.  Окрім цього, у парковій зоні працювали й інші локації. Так, зокрема, дітлахи малювали патріотичні малюнки для наших Героїв, які в найближчий час подільські волонтери відправлять на передову. Від чистого серця на аркушах паперу діти писали: “Повертайтеся живими!”, “Ми вами пишаємося”, “Моєму захисникові” тощо. Кожен із малюнків дітей насичений головною ідеєю: діти хочуть миру та не хочуть, щоб гинули мирні українці та військові.  У неділю, 18 червня, тренери та вихованці студії танцю та циркового мистецтва «Грація» організували та провели благодійну виставу, в рамках якої вдалося зібрати допомогу на підтримку мешканців Херсонщини, які постраждали внаслідок терористичного акту рф по Каховській ГЕС та наших військових, які продовжують боронити рідну землю від навали рашистської орди.  Тож під час заходу вдалося зібрати гуманітарну допомогу для Херсонської та Запорізької областей (це і речі першої необхідності, продукти харчування, питна вода, корм для тварин тощо) та кошти у розмірі 5050 грн для ЗСУ.  Зібрану гуманітарну допомогу волонтерки благодійної організації «Шалені голки» найближчим часом відправлять у постраждалі регіони.  Дякуємо усім, а особливо юним артистам, хто долучився до доброї справи. Дійсно, лише спільними зусиллями ми зможемо наблизити Перемогу та допомогти українцям, які постраждали від наслідків війни!
19 Червня, 2023 р., 12:22
З ПРИЙДЕШНІМ ЮВІЛЕЄМ СЬОГОДНІ У СТІНАХ МІСЬКОЇ РАДИ ВІТАЛИ ТЕТЯНУ МИКОЛАЇВНУ ТКАЧ, ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ!
19 Червня, 2023 р., 11:55
Сьогодні, 19 червня, під керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
19 Червня, 2023 р., 09:48
13 червня Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.
19 Червня, 2023 р., 09:45
Протягом минулого тижня у пологовому відділенні Подільської міської лікарні впевнено лідирували дівчатка! Вперше побачили світ 11 маленьких українців – 3 чудових хлопчика та 8 гарнесеньких дівчаток.
19 Червня, 2023 р., 09:32
Участь у спортивному заході взяли понад півсотні юних велосипедистів! Дорога була довгою, але спортсмени подолали її з легкістю.
19 Червня, 2023 р., 08:23
ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН РОЗПОЧАТО! І це не поїздка кудись далеко. Це рідні вулиці нашого міста!
19 Червня, 2023 р., 08:02
«Хочу сказати про кілька речей. Перше. Хоч би хто там у Росії розказував, ніби наші «Петріоти» знищені, усі вони є, усі вони працюють, усі вони збивають російські ракети. І збивають максимально ефективно. Жодного «Петріота» не знищено! Друге. Усі ви бачили, як відбувався візит делегації лідерів і представників країн Африки – візит в Україну і візит в державу-терориста. Делегація мала змогу побачити, хто насправді зацікавлений у мирі, а хто насправді сам по собі війна. Це було дуже чітко. Усе, про що говорилося в Україні, було про формулу миру: пункт за пунктом, увесь зміст. Усе, про що говорилося в Росії, було про війну, про те, як знищувати життя далі. Очевидна річ: немає альтернативи формулі миру. Добре, що світ усе краще це чує і бачить. Третє. Що стосується держави-терориста, єдине, що має нині їх хвилювати, – як підготувати їхнє суспільство, російське суспільство, до того, що вони втрачатимуть усе те, заради чого знищують майбутнє своєї держави. Захоплені території Росія втрачатиме. Нашим крокам із деокупації немає та не буде альтернативи. Наші військові рухаються: позиція за позицією, крок за кроком ідемо вперед».
16 Червня, 2023 р., 14:06
16 червня 2023 року під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося пленарне засідання закритої 29-ої сесії Подільської міської ради І скликання.
16 Червня, 2023 р., 08:50
Другий гуманітарний вантаж сформовано та вже доставлено з Подільська до Херсону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора