Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2023 р., 07:56
«Дякую нашим Повітряним силам та всім захисникам і захисницям неба за відбиття чергового нічного нальоту російських дронів. Знову і знову дякую нашим воїнам за кожен збитий «Шахед», за кожну збиту російську ракету, бо це завжди врятовані життя людей, завжди врятована інфраструктура. Продовжуємо консолідацію партнерів для того, щоб українська ППО стала максимально ефективною. Російський терор має програвати щодня і щоночі в кожному нашому регіоні, у небі кожного українського міста й села. Коли будь-який напад російських терористів буде завершуватися провалом для терористів, їхні поразки стануть джерелом нашої безпеки – довгострокової. Зараз саме в Україні – на нашій землі, у нашому небі – вирішується, чи збережуть свобода і цивілізованість глобальне лідерство в цьому столітті. Вирішується нами разом з Америкою, разом із Європою, разом з усіма нашими союзниками й партнерами. Дякую всім у світі, хто допомагає!»
30 Травня, 2023 р., 16:39
Керівний склад Подільської міської територіальної громади взяв участь у Практичному семінарі «Фінансування потреб в автотранспорті в умовах війни», який відбувся в рамках 30-ї Міжнародної спеціалізованої виставки автосервісу та післяпродажного обслуговування ComAutoTrans у м. Київ.
30 Травня, 2023 р., 15:07
У Подільську стартує пілотний проєкт МВС «Оптимізація сервісних центрів МВС, які прийматимуть теоретичні і практичні іспити»
30 Травня, 2023 р., 15:05
Під головуванням заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік відбулось чергове засідання комісії з перевірки стану військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів в органах державної влади, органах місцевого самоврядування.
30 Травня, 2023 р., 14:51
30 травня з 13:28 по всій країні відбуваються відключення світла через спрацювання автоматики на енергетичній інфраструктурі. Його спричинило зниження частоти в об’єднаній енергосистемі України.
30 Травня, 2023 р., 09:16
Послуга призначена для компенсації роботодавцю витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.
30 Травня, 2023 р., 07:55
«Сьогодні був дуже довгий день, і почався цей день дуже рано для багатьох наших людей. Кілька російських терористичних атак за добу. «Шахеди», крилаті ракети, балістичні. Керовані авіабомби. Дякувати нашій ППО, усім захисникам і захисницям неба, сьогодні вдалося врятувати як мінімум сотні життів. Лише за один день. Більшість «Шахедів» і ракет збито. Але кожна така терористична атака повертає нас і весь світ до очевидного висновку: Росія хоче пройти до кінця шляхом зла, тобто до своєї поразки, бо в зла не буває і не може бути іншого кінця, окрім поразки. Світ повинен бачити, що терор програє. Коли «Петріоти» в руках українців забезпечують стовідсоткове збиття будь-яких російських ракет, терор програє. Коли світ збільшує тиск на Росію, зокрема санкційний, коли ізоляція терориста зростає, коли будь-якої близькості з Москвою соромляться її колишні партнери – терор програє. І звичайно, немає більшого приниження для держави-терориста, ніж успіхи наших воїнів. Власне, нашими успіхами, нашим тиском, нашими «Петріотами» ми маємо і будемо й надалі відповідати Росії на всі прояви її зла. І ми знищимо це зло».
29 Травня, 2023 р., 16:36
І знову травневий лелека ощасливив українські родини, подарувавши їм сенс життя – дітей. Так, на минулому тижні, у пологовому відділенні Подільської міської лікарні народилося 12 немовлят: 6 хлопчиків-козачат та стільки ж дівчат-красунь.
29 Травня, 2023 р., 12:56
Сьогодні, 29 травня, під головуванням заступника Подільського міського голови Анатолія Корчового відбулась апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств звітували про виконану роботу та доповідали про стан справ у галузях, які вони курують.
29 Травня, 2023 р., 10:11
Вже минуло дев'ять років, як 29.05.2014 року загинув добрий, щирий, гарний юнак, мешканець села Липецьке, ІСАДЧЕНКО ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора