Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Травня, 2023 р., 15:21
Сьогодні, 10 травня, Управління освіти і гуманітарної політики отримало 53 одиниці техніки, а саме: 33 планшети та 20 хромбуків від «UNICEF» у межах співпраці з Міністерством освіти і науки України. Всі гаджети будуть надані в тимчасове користування виключно учням з числа внутрішньо переміщених осіб, котрих війна змусила покинути свої домівки. Комп’ютерне обладнання було закуплене та доставлене за підтримки Європейського Союзу та Республіки Корея. Висловлюємо щиру подяку міжнародним партнерам за постійну підтримку освітньої галузі нашої громади!
10 Травня, 2023 р., 11:11
Сьогодні, під головуванням заступника Подільського міського голови Людмили Задорожної, відбулось засідання робочої групи щодо організації заходів до Дня вишиванки на території Подільської громади.
10 Травня, 2023 р., 10:43
Відтепер українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву в Дії та отримати кошти на ремонт за програмою єВідновлення. Максимальна сума — 200 тис.грн. Послуга доступна, якщо житло підлягає відновленню і не було повністю відремонтоване.
10 Травня, 2023 р., 10:38
Зважаючи на високу загрозу для життя та здоров’я цивільного населення, спричинену збройною агресією проти України, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життя людей та з метою створення безпеки судноплавства, тимчасово, до скасування/припинення воєнного стану або видачі окремого розпорядження заборонено вихід (перебування) маломірних суден та інших плавзасобів флоту рибної промисловості для вилову водних біоресурсів у внутрішніх водоймах Одеської області.
10 Травня, 2023 р., 07:57
«Є чергові хороші новини від партнерів. Із того, що можна сказати публічно, – є новий оборонний пакет від Сполучених Штатів. Загальний обсяг – 1 млрд 200 млн доларів. Артилерія, захист від ракет і безпілотників терористів, інші речі для посилення наших захисників і захисниць. Дякую Президенту Байдену, Конгресу – обом партіям, та кожній американській родині за незмінну підтримку і за американську силу, яка додає нам міцності. Працюємо також і з іншими партнерами над додатковими оборонними пакетами – додаємо нових можливостей для наших воїнів. Окрема вдячність – парламенту Франції за сьогоднішнє рішення щодо визнання терористичною російської псевдоприватної групи «Вагнер». Це те, що має бути ухвалено всім світом: кожен прояв тероризму має бути знищений, а кожен терорист – засуджений. І, звичайно, сьогодні – після того, як держава-терорист вкотре намагалась познущатися з наших людей та вкотре програла нашим захисникам та захисницям неба, – я дякую нашим Повітряним силам та всім нашим воїнам інших родів військ, які здійснюють протиповітряну оборону».
09 Травня, 2023 р., 16:45
5 травня 2023 року Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Угоди про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія між Литвою та Україною. Наступний крок — офіційне її підписання від імені Уряду України Міністром внутрішніх справ України та відповідною уповноваженою особою Литовської Республіки.
09 Травня, 2023 р., 14:31
Сьогодні, 9 травня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств громади, які доповідали про проведену роботу за минулий тиждень.
09 Травня, 2023 р., 09:58
Цьогоріч Україна відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС. Відповідний Указ про встановлення в Україні 9 травня Днем Європи підписав Президент України Володимир Зеленський. З нагоди свята на головній площі Подільська відбувся урочистий захід за участі керівного складу Подільської міської територіальної громади та Подільської РВА, представників структурних підрозділів виконкому, освітян та громадськості.  Для українців цей день набуває особливого значення, адже нашу країну та ЄС єднають не лише спільні цінності, історія та культура. Наразі, країни, які раніше були просто сусідами, стали для нас насправді близькими друзями та помічниками. Сьогодні Європа є безпечним прихистком для сотень тисяч українців, які рятуються там від російських окупантів. Водночас українські воїни стали для європейців міцним щитом, який боронить фактично всю Європу від агресивних імперських амбіцій кремля. Вже девʼятий рік поспіль та другий рік повномасштабної війни, Україна відстоює на полі бою свою незалежність від “руського міра”, самобутню ідентичність та своє європейське вільне майбутнє.  У рамках заходу, під виконання Державного гімну було піднято Державний Прапор України. Також на головній площі Подільська замайорів європейський Прапор у супроводі гімну Європейського союзу.  Відзначаючи День Європи саме 9 травня, ми вкотре підтверджуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти. Ми демонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання кожного українця!
09 Травня, 2023 р., 08:21
Шановні жителі Подільської міської територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора