Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завдяки співпраці очільників Подільської та Балтської громад - Олега Албанського та Сергія Мазура – для маленьких учасників пришкільних таборів усіх ЗЗСО було організовано цікавий відпочинок.

Дата: 08.06.2023 17:11
Кількість переглядів: 50

Літо – омріяна пора дітей, колФото без описуи вони мають найдовші канікули, а принагідно – час для найрізноманітнішого відпочинку.

📍З 29 травня у закладах загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади стартувала робота пришкільних оздоровчих таборів. Це справжнє змістовне дозвілля для дітей з добре підготовленою програмою культурно-масових, спортивних заходів та захоплюючими пізнавальними екскурсіями.

Завдяки співпраці очільників Подільської та Балтської громад - Олег Албанський та Сергія Мазура – для маленьких учасників пришкільних таборів усіх ЗЗСО було організовано цікавий відпочинок.

Діти відвідали Балтський краєзнавчий музей, де із захопленням слухали цікаві історії та значно збагатили багаж своїх знань про рідний край. Також, в рамках екскурсії, на учнів чекав перегляд мультфільмів у кінотеатрі та пікнік на мальовничому березі річки Кодима.

Усі маленькі подільчани, безперечно, були у захваті, отримали масу позитиву та неперевершених емоцій!

Від імені виконавчого комітету Подільської міської ради висловлюємо щиру вдячність голові Балтської міської територіальної громади Сергію Мазуру та начальнику відділу розвитку культури та туризму Балтської міської ради Анастасії Фокші за підтриману ініціативу, чудову організацію та за цінні хвилини радості для наших дітей! Такі заходи повертають їх до нормального життя, нагадують їм, що вони – дітки, які заслуговують на радість, на посмішки, на щастя і забави, незважаючи ні на що!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора