Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Серпня, 2021 р., 19:21
Вітаємо з професійним святом Днем профспілки залізничників і транспортних будівельників України! Усі працівники, які мають відношення до роботи української залізниці, двічі на рік святкують свій професійний день. Сьогодні, у першу неділю серпня –День профспілки залізничників і транспортних будівельників України та 4 листопада – День залізничника. Українська залізниця динамічно розвивається, сприяючи ефективному розвитку економіки, соціальної сфери та забезпеченню потреб населення у перевезеннях. Активно оновлюється рухомий склад, впроваджуються нові технічні рішення, орієнтовані на європейські норми і стандарти, завдяки чому забезпечується входження наших сталевих магістралей до системи міжнародних транспортних коридорів. Запорука успішного розвитку галузі - в умілому господарюванні, чіткій організації роботи, професіоналізмі та відповідальності залізничників. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло. З повагою Подільський міський голова Анатолій Іванов
30 Липня, 2021 р., 13:33
        В рамках проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми та з метою підвищення обізнаності населення, особливо груп «ризику» щодо торгівлі людьми Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я організовано спільно з Подільським міським центром соціальних служб, службою у справах дітей, управлінням спорту та молодіжної політики вуличну акцію «Протидій торгівлі людьми». До акції було залучено Подільський районний відділ поліції та Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
30 Липня, 2021 р., 09:14
На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність.
28 Липня, 2021 р., 15:23
Вже зовсім скоро школярі та дошкільнята підуть до своїх дитячих садочків та шкіл з посмішками на вустах та жагою до навчання. Аби заклади освіти гарно зустріли своїх маленьких гостей, упродовж літніх канікул відбуваються ремонти внутрішніх приміщень та фасадів, дворових територій та спортивних залів.
28 Липня, 2021 р., 08:58
Дорогі подільчани!
23 Липня, 2021 р., 08:28
Запрошуємо Подільчан та гостей міста на змістовний відпочинок просто неба!
23 Липня, 2021 р., 08:11
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ!
21 Липня, 2021 р., 09:28
З 23 липня по 8 серпня 2021 року олімпійська команда України буде змагатися за найвищі нагороди Олімпіади в м.Токіо (Японія). Підтримаємо наших спортсменів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора