Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергову зустріч із подільськими підприємцями провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Дата: 07.06.2023 16:19
Кількість переглядів: 54

Чергову зустріч із подільськФото без описуими підприємцями провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. До обговорення важливих питань приєдналися і заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий та директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега.

Посиленими темпами триває капітальний дорожнього полотна на території колишнього автовокзалу, де підрядчик, а саме ТОВ «Березівкаагрошяхбуд», встиляє новий асфальт до виїзду на вул. Соборну. Дорога тут була у поганому стані, що значно ускладнювало рух і спричиняло незручності мешканцям та гостям Подільська. Фінансуються ремонтні роботи за кошти місцевого бюджету.Фото без опису

Також проєктом передбачено капітальне оновлення пішохідних доріжок. Встановлюватимуть і елементи санітарного облаштування, освітлення та озеленення території. На завершальному етапі капітального ремонту дороги буде нанесено дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

У ході зустрічі, між керівництвом громади та представниками бізнесу визначено попередні домовленості щодо співпраці у ремонті тротуарної доріжки біля торгівельних об’єктів, а також обговорено проєкт та дизайн. Спілкувалися й на інші теми, які сьогодні турбують підприємців.

Разом робимо Подільську громаду кращою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора