Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2023 р., 08:02
«Хочу сказати про кілька речей. Перше. Хоч би хто там у Росії розказував, ніби наші «Петріоти» знищені, усі вони є, усі вони працюють, усі вони збивають російські ракети. І збивають максимально ефективно. Жодного «Петріота» не знищено! Друге. Усі ви бачили, як відбувався візит делегації лідерів і представників країн Африки – візит в Україну і візит в державу-терориста. Делегація мала змогу побачити, хто насправді зацікавлений у мирі, а хто насправді сам по собі війна. Це було дуже чітко. Усе, про що говорилося в Україні, було про формулу миру: пункт за пунктом, увесь зміст. Усе, про що говорилося в Росії, було про війну, про те, як знищувати життя далі. Очевидна річ: немає альтернативи формулі миру. Добре, що світ усе краще це чує і бачить. Третє. Що стосується держави-терориста, єдине, що має нині їх хвилювати, – як підготувати їхнє суспільство, російське суспільство, до того, що вони втрачатимуть усе те, заради чого знищують майбутнє своєї держави. Захоплені території Росія втрачатиме. Нашим крокам із деокупації немає та не буде альтернативи. Наші військові рухаються: позиція за позицією, крок за кроком ідемо вперед».
16 Червня, 2023 р., 14:06
16 червня 2023 року під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося пленарне засідання закритої 29-ої сесії Подільської міської ради І скликання.
16 Червня, 2023 р., 08:50
Другий гуманітарний вантаж сформовано та вже доставлено з Подільська до Херсону.
16 Червня, 2023 р., 08:25
Мобільний інклюзивно-ресурсний центр – це автомобільний транспортний засіб спеціального призначення, який обладнаний усім необхідним для проведення комплексної оцінки та здійснення системного кваліфікаційного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.
16 Червня, 2023 р., 08:05
«Маємо вагомі міжнародні кроки, які посилюють наші позиції одразу на кількох напрямках. Європарламент ухвалив потужну резолюцію на підтримку європейських і євроатлантичних прагнень нашого народу. Є конкретний заклик до лідерів Євросоюзу визначити чіткий шлях набуття нашою державою членства в ЄС. А в питанні про Альянс Європарламент фіксує саме той сенс нашого українського внеску в євроатлантичну безпеку, який передбачає, що шлях України в НАТО та політичне запрошення до вступу мають бути напрацьовані вже в контексті підготовки до саміту Альянсу у Вільнюсі. Другий вагомий міжнародний крок за сьогодні – це зареєстрований у Сполучених Штатах законопроект про конфіскацію та передання нашій державі як репарацій активів російської держави – держави-терориста. Я дякую сенаторам США за потужну двопартійну підтримку цього питання про справедливість для України та всіх жертв російського терору. Російський панівний клас не цінує людей і готовий витрачати людські життя сотнями тисяч. А от грошей їм шкода – тих, які привласнили. Свої активи вони цінують. Вони повинні їх повністю втратити, причому на користь саме тих, хто постраждав від їхньої агресії, від цієї терористичної війни: на користь нашої держави, наших людей».
15 Червня, 2023 р., 08:27
14 червня т.в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський здійснив робочий візит до Липецького ЗЗСО. Під час якого була перевірена робота пришкільного табору відпочинку, організація харчування дітей, підготовка закладу до нового навчального року. У закладі вже розпочато косметичний ремонт. Слід зазначити, що адміністрацією та колективом школи велика увага приділяється приведенню до ладу прилеглої території, як наслідок спільної роботи - біля закладу створено мальовничі клумби та зони відпочинку.
15 Червня, 2023 р., 08:18
«Щойно говорив із Президентом Польщі Анджеєм Дудою. Годинна розмова. Передусім безпекова тематика, ситуація на полі бою зараз, зброя для наших воїнів, снаряди. Подякував за виконання попередніх оборонних домовленостей. Звичайно, у кожній розмові приділяємо значну увагу довгостроковій безпеці та гарантіям миру, і не лише для нас. І завжди результативно. Польща цілком реалістично сприймає потребу в членстві України в НАТО, і це обʼєктивна потреба. Ми разом напрацьовуємо конкретний зміст для саміту Альянсу у Вільнюсі. Це саме той момент, коли мають бути повністю розбиті російські припущення, що нібито хтось у НАТО досі боїться Росії. Такі припущення підживлюють російські агресивні амбіції. Маємо і можемо їх знешкодити. Дякую Польщі за підтримку України й реального посилення НАТО».
14 Червня, 2023 р., 11:13
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує: до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF), стосовно виявлення хлорпірифосу у заморожених суцвіттях броколі, що експортувались з Польщі (постачальник: Prosto Frosto Sp. z o.o., Katowice) до України (отримувач: ПП «Здоровий продукт», вул. Тростянецька 47/154, м. Київ, 02175). У разі виявлення невідповідності проінформувати  Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.
14 Червня, 2023 р., 09:11
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує:
14 Червня, 2023 р., 08:58
З акваторії Чорного моря країна-агресор випустила чотири крилаті ракети «Калібр».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора