Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Червня, 2023 р., 08:41
Щороку 12 червня весь світ відзначає «Всесвітній день боротьби з дитячою працею».
09 Червня, 2023 р., 08:37
«Сьогодні був дуже довгий і важкий день. Херсон і область, Миколаївщина, міста і громади нашої Дніпровщини. Наради, зустрічі, евакуаційні пункти, міжнародне звернення. Російські терористи намагаються ще погіршити ситуацію, яку вони спричинили своїм екоцидом. Абсолютно свідомо. Вони продовжують обстрілювати Херсон та громади області – вже затоплені терористами ж. Вони обстрілюють навіть точки евакуації, що є вже таким проявом зла, на яке, мабуть, жодні терористи у світі, крім російських, не йшли. Окупанти повністю кинули напризволяще людей на лівобережній частині Херсонщини. Там уже другу добу лише розширюється катастрофа – і це також абсолютно свідомий вибір російського керівництва. Немає зараз у світі тих, хто не побачив би, що Росією керують нелюди. Нелюди, які особисто і є найбільшою катастрофою на планеті сьогодні. Маємо зробити разом із партнерами все, щоб світ довів, що вміє справлятися з такими катастрофами – з такими терористами».
08 Червня, 2023 р., 14:26
Сьогодні відбулось засідання робочої групи з питань сплати податкового боргу. Очолила нараду перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук.
08 Червня, 2023 р., 11:03
За дорученям голови Одеської ОВА Олега Кіпера, реабілітаційний центр відвідав Перший заступник голови Одеської ОВА Борис Волошенков, директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва, представник Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олег Соколов.
08 Червня, 2023 р., 10:57
Українці продовжують об'єднуватись, щоб максимально оперативно допомагати жителям Херсонщини, які постраждали після підриву російськими терористами греблі Каховської ГЕС. Десятки населених пунктів уже затоплені.
08 Червня, 2023 р., 09:36
Питання зниження шкідливого впливу тютюну на здоров'я населення та регулювання обігу тютюнових виробів − це ключовий компонент багатосторонньої світової стратегії, до якої приєдналася Україна ще у 2006 році, ратифікувавши Рамкову конвенцію ВООЗ із боротьби проти тютюну. Реагуючи на виклики сучасного світу, Україна продовжує свій поступ з імплементації європейського законодавства щодо вмісту шкідливих речовин в продуктах для паління (із вмістом та без вмісту нікотину, новітніх тютюнових виробах тощо), контролю реклами сигарет, оприлюднення інформації щодо переліку інгредієнтів, використаних у виробництві тютюнових виробів, та обсягу викидів шкідливих речовин, підвищення обізнаності населення про наслідки вживання тютюнових виробів.            
07 Червня, 2023 р., 16:24
На базі готельного комплексу «Поділля» ( який визначений, як пункт тимчасового перебування переселенців) відкрито простір для внутрішньо переміщених осіб. Це стало можливим завдяки співпраці міської влади з Громадською Організацією «Десяте Квітня» та за фінансової підтримки УВКБ ООН. На відкриття завітали заступник Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Задорожна та представник Громадської Організації «Десяте Квітня» Олексій Балагура. До речі, Громадська Організація «Десяте Квітня» є офіційний виконавчий партнер УВКБ ООН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора