Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

13 Червня, 2023 р., 08:08
Уряд розширив перелік обов’язкових адміністративних послуг. Відтепер учасники бойових дій, члени їхніх сімей, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також родичі загиблих захисників і захисниць зможуть звернутися до ЦНАПу у своєму населеному пункті та отримати ще більше необхідних адмінпослуг. Зокрема:
12 Червня, 2023 р., 11:17
Вже скоро 8 власників нерухомості на Київщині та Донеччині зможуть відремонтувати житло, що було пошкоджене через російську агресію. Кошти передані на зарахування, тож чекаємо разом із вами. Загальна сума перших виплат — 847 тисяч гривень.
08 Червня, 2023 р., 15:36
Хочете запустити бізнес та працювати на спрощеній системі оподаткування? Чи досі не маєте картки платника податків і не знаєте, як її оформити? Читайте покрокові інструкції на Гіді з державних послуг та отримуйте податкові послуги швидко й без зайвого стресу.
08 Червня, 2023 р., 11:02
Щодня державні та комунальні замовники оголошують тисячі тендерів на закупівлю медичного обладнання, продуктів харчування, транспорту чи ліків. З державних та місцевих бюджетів витрачають мільярди гривень на потреби українців. Тому важливо вміти контролювати такі процеси, щоб ці гроші не осіли у когось у кишені.
02 Червня, 2023 р., 10:37
Отримуйте будівельні послуги ще ефективніше! Відтепер можете редагувати вже подане повідомлення. А більшість даних у заяві підтягнеться автоматично з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ).
02 Червня, 2023 р., 10:36
Будуючи зручну цифрову державу, ми хочемо, щоб зручною та безпечною вона була для всіх, зокрема і для наймолодшого покоління. 1 червня — День захисту дітей, тому сьогодні гарна можливість нагадати, що Мінцифра разом з національною платформою Дія.Освіта запустили серію освітніх матеріалів про безпеку дітей у мережі:
01 Червня, 2023 р., 19:00
Уже вдруге Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей в умовах повномасштабної війни. У час, коли права маленьких українців жорстоко порушуються, як ніколи важливо робити все можливе, щоб наші діти мали повноцінне безпечне дитинство.
31 Травня, 2023 р., 09:31
За останній рік кількість кібератак росії проти України збільшилася втричі. При цьому 46% українських малих та середніх підприємств не змогли найняти спеціалістів з кібербезпеки через нестачу кваліфікованих фахівців.
30 Травня, 2023 р., 09:31
Держава продовжує підтримувати виробництво БПЛА в Україні. У Парламенті підтримали законопроєкти, які скасовують на час воєнного стану сплату ПДВ та ввізного мита. Це стосується комплектуючих для безпілотників — матеріалів, вузлів, агрегатів устаткування тощо.
23 Травня, 2023 р., 11:14
Можете подати заяву про заміну посвідчення в застосунку Дія та забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати е-посвідчення водія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора