Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

08 Листопада, 2023 р., 08:18
Робимо будівництво прозорим та зрозумілим — без хабарів, схем та марнування часу. Українці скористалися понад 125 тисяч разів онлайн-сервісами з будівництва. Усі дозволи на будівництво, технічна інвентаризація, проєктна документація, будівельні паспорти, результати експертизи та рішення з присвоєння адрес створюються в електронній системі. Зручно, правда? І головне — без конвертів у кишенях недобросовісних чиновників. На порталі Дія доступні 13 послуг з будівництва, детальніше про кожну — у матеріалі NV за посиланням: https://biz.nv.ua/.../budivelna-galuz-u-diji-detalniy... Протидіємо корупції разом. Цифровізація будівельних послуг реалізовується в співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури й Міністерства цифрової трансформації за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS»
03 Листопада, 2023 р., 11:32
Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виготовлення препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
02 Листопада, 2023 р., 09:41
З 1 листопада послуга — Допомога для ВПО — буде тимчасово недоступною в Дії, спільно з Мінсоцполітики оновлюємо сервіси. Тож скоро послуга стане ще зручнішою
27 Жовтня, 2023 р., 14:02
Це захистить вклади людей у нове житло від ненадійних забудовників, а також допоможе запобігти шахрайським схемам.
26 Жовтня, 2023 р., 10:32
«Дія.Освіта» – національна освітня платформа актуальних знань та навичок, що застосовує новітню технологію «едьютейнмент» («Edutainment»), засновану на принципі «навчання як гра / розвага». Тут кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного розвитку та успішної життєвої перспективи.
26 Жовтня, 2023 р., 09:04
Кредитна історія — це досьє людини з інформацією про всі взяті кредити. Саме ці дані враховує кредитор, щоб визначитися, чи варто видавати клієнту позику. Як не втратити на кредиті та побудувати гарні відносини з банком, розповідаємо в освітньому серіалі. Переходьте на Дія.Освіта та дізнавайтеся:
24 Жовтня, 2023 р., 08:13
Сфері відкритих даних в Україні вже 8 років! Українці отримали доступ до сотень наборів відкритих даних — публічної інформації про установи, підприємства, організації, територіальні органи.
20 Жовтня, 2023 р., 11:39
Запустили нову послугу. Тепер у Дії доступна карта з розташуванням Пунктів незламності. Українці зможуть знайти найближче місце, де зарядити телефон, зателефонувати рідним або провести Zoom.
16 Жовтня, 2023 р., 10:46
Жінки з деокупованих територій України можуть пройти курс безоплатного дистанційного навчання у сфері креативних та IT-індустрій. Проєкт впроваджує Projector Foundation за підтримки ІСАР Єднання, йдеться на сторінці організатора.
13 Жовтня, 2023 р., 08:50
Підприємці — основа міцної економіки. Тож розвиток бізнесу — інвестиція в стабільне майбутнє. Зараз бізнес, орієнтований на права людини, — світовий тренд. Щоб масштабуватися та виходити на європейський ринок, треба відповідати міжнародним стандартам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора