Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

17 Серпня, 2023 р., 08:44
Програма єОселя в Дії — це чесні умови, простий механізм отримання, прозора фіксована процентна ставка. Отримуйте вигідне кредитування за кілька кліків. Швидко та зручно. Без зайвих паперів і витрачених годин.
16 Серпня, 2023 р., 11:23
Займаєтеся сільським господарством та не хочете шукати державні сервіси в десятках установ? Дізнавайтеся, де отримати компенсацію на купівлю сільськогосподарської техніки або державну підтримку для виробників картоплі не виходячи з дому. Знаходьте необхідний сервіс за кілька кліків на Гіді з державних послуг.
15 Серпня, 2023 р., 11:22
Єднаємося і відкриваємо масштабний збір на закупівлю 10 тисяч дронів-камікадзе для Сил оборони України.
09 Серпня, 2023 р., 15:10
Проводите робочий день за кермом, доставляючи найнеобхідніше? На Гіді з державних послуг доступні послуги для тих, хто транспортує вантажі по Україні та за кордон. Щоб ви не витрачали час на пошук установи, яка допоможе з документами, зробили для вас добірку корисних послуг у сфері транспортування.
08 Серпня, 2023 р., 08:39
Нацроумінг назавжди, спід-тести та моніторинг швидкості мобільного інтернету
08 Серпня, 2023 р., 08:37
Коли зникнуть схеми з Duty Free та мільярдні втрати бюджету через незаконний продаж алкоголю та тютюну? Данило Молчанов розповів для NV. Український ринок — другий за обсягом споживання контрафактного тютюну, згідно з дослідженням KPMG. За перший рік повномасштабного вторгнення держава втратила понад 30 млрд грн податкових надходжень через незаконний збут продукції.
07 Серпня, 2023 р., 12:00
Одна з найвідоміших стартап-конференцій у світі запрошує українців. На ній збираються прихильники технологічної індустрії, які хочуть запартнеритися, обмінятися досвідом чи налагодити контакти з потенційними клієнтами та інвесторами.
02 Серпня, 2023 р., 16:05
Ви очікували? Ми запускаємо. Одна з найпопулярніших послуг знову доступна в застосунку та на порталі Дія. Щоб змінити місце реєстрації, більше не треба проходити квест по держустановах та збирати папери — ми прибрали людський фактор, зробили процес зручним і швидким.
02 Серпня, 2023 р., 16:03
Компаніям та підприємцям, які вчинили антиконкурентні дії, заборонено брати участь у публічних закупівлях. Вони потрапляють у «чорні списки» Антимонопольного комітету України. Їх створено, щоб уникнути корупції та викривлення результатів тендерів.
27 Липня, 2023 р., 08:51
Для тих, хто перебуває в Криму та хоче наблизити завершення війни. Ви помітили російську техніку або скупчення особового складу? Надсилайте інформацію в чатбот єВорог.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора