Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

21 Липня, 2023 р., 15:35
Розвиток бізнесу — фундамент для побудови сильної держави, тому його включено до Національного плану відновлення України.
21 Липня, 2023 р., 08:52
Як писати так, щоб читали? Фотографувати так, щоб дивилися? І вести соцмережі так, щоб підписувалися? Дізнавайтеся на безоплатних курсах від Bazilik
21 Липня, 2023 р., 08:52
Соціальна сфера отримує найбільше виплат з держбюджету щорічно. Масштаб та закритість створюють велике поле для корупції, тому виплати отримують «мертві душі», а субсидії нараховуються громадянам з великою кількістю нерухомості.
19 Липня, 2023 р., 09:05
Розбудова бізнесу необхідна для відновлення української економіки. Якщо ви прагнете масштабувати свою справу або вже почали працювати на експорт, приєднуйтесь до навчального курсу, щоб дізнатися, як успішно вийти на новий ринок.
18 Липня, 2023 р., 10:36
Створили освітній серіал про професію баристи разом зі Lviv Croissants для тих, хто хоче дізнатися різницю між ристрето й еспресо. Отримаєте уроки від судді кавових чемпіонатів, тренера-баристи Юрія Баньковського.
13 Липня, 2023 р., 15:51
Google Bard тепер українською. Чатбот допомагає отримувати чіткі відповіді на запитання. Користувач формулює запит, а Bard збирає найбільш відповідну інформацію з інтернету. Це означає, що вам не потрібно витрачати час на пошук інформації вручну — Bard зробить усе сам.
13 Липня, 2023 р., 10:15
Плануєте запуск стартапу, пов’язаного з харчовими продуктами та охороною здоров’я? Проходьте безоплатне навчання від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine. Це програма менторства та акселерації.
12 Липня, 2023 р., 09:31
Маєте ідеї, як масштабувати цифровізацію? Беріть участь у тендері на надання консультаційних послуг. Він міститиме розробку бази знань з е-послуг та підтримку ІТ-інструментів для Центру цифрових компетенцій.
11 Липня, 2023 р., 13:53
Під час кожної повітряної тривоги відчуваєте паніку та не знаєте, куди себе подіти? Допоможе курс «Важливі навички в періоди стресу», розроблений у межах програми ментального здоров’я Ти як? , ініційованої першою леді Олена Зеленська та схваленої ВООЗ. Він у легкій інтерактивній формі дасть поради, що робити, коли зачепило і не відпускає. Знайти його можна в застосунку BetterMe: Mental Health.
11 Липня, 2023 р., 13:51
Хочете отримати державну підтримку або допомогу в пошуку роботи? Шукайте, де отримати послуги, на Гіді з державних послуг, а не на мапах. На платформі розміщена покрокова інструкція, як отримати допомогу у зв’язку з безробіттям

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора