Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

єВідновлення: стартували перші виплати за заявами в Дії

Дата: 12.06.2023 11:17
Кількість переглядів: 40

Фото без описуВже скоро 8 власників нерухомості на Київщині та Донеччині зможуть відремонтувати житло, що було пошкоджене через російську агресію. Кошти передані на зарахування, тож чекаємо разом із вами. Загальна сума перших виплат — 847 тисяч гривень.

 Усі схвалені заяви подавали в застосунку Дія. Серед заявників — 78-річна мешканка Селидівської громади, що на Донеччині. Створюємо зручні сервіси, щоб українці отримували необхідні державні послуги за будь-яких обставин.

Загалом менше ніж за місяць подали 17 687 заяв. Дізнавайтеся більше з інфографіки.

Нагадаємо: отримані кошти можна витратити на будівельні матеріали чи послуги підрядників. Придбати все необхідне вдасться в магазинах чи в компаній-учасників програми єВідновлення.

Виплати стартують після того, як у вашій громаді сформують комісію та розглянуть заяви. Зараз в Україні 444 комісії, тож закликаємо органи самоврядування якнайшвидше створювати нові та оперативно розглядати заяви.

Впевнені, що з програмою єВідновлення українці відновлять та підготують до осінньо-зимових холодів власне пошкоджене житло.

Подавайте заяву в застосунку Дія. А дізнатися більше про програму єВідновлення можна на сайті — https://erecovery.diia.gov.ua/

Відбудовуйте з Дією та працюйте на перемогу. Усе буде Україна 

Послугу єВідновлення розроблено Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID / UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Світового банку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора