Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

27 Березня, 2023 р., 08:36
За її результатами ви матимете змогу впевнитися, чи можете бути усиновлювачем, і що необхідно для того, щоб ним стати.
27 Березня, 2023 р., 08:36
Нове законодавство прискорить купівлю дронів, їх постачання на фронт і головне — створить умови для українського бізнесу. Адже тепер виробникам не потрібно витрачати кілька місяців на паперову тяганину, а замість зайвої бюрократії вони можуть займатися безпосередньо виробництвом БПЛА.
15 Березня, 2023 р., 14:45
Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем. Саме вони допомагають нам піклуватись про тварин та перевіряти безпеку харчових продуктів — молока, м’яса та інших.
10 Березня, 2023 р., 08:03
Продовжуємо прибирати корупцію та бюрократію з будівельної сфери. Тепер на порталі Дія доступний розділ в кабінеті громадянина Моє будівництво. У ньому відображаються всі документи, у яких ви вказані як замовник будівництва.
08 Березня, 2023 р., 13:31
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити.
07 Березня, 2023 р., 15:02
У застосунку Дія можна отримати електронне судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.  Судове рішення — це документ, у якому відображається результат судової справи. Наприклад, підтверджується факт розлучення пари. 
02 Березня, 2023 р., 13:17
Які сервіси з перевезення доступні на Гіді з державних послуг?
02 Березня, 2023 р., 12:11
На порталі Дія можна отримати витяг про місце проживання дитини. Раніше така довідка на порталі була доступна лише для дорослих.  Витяг про місце проживання — один із найпопулярніших документів, який необхідний для того, щоб влаштувати дитину до садочка чи школи. Тепер оформити витяг про місце проживання дитини можна за 1 хвилину на порталі Дія. Тож більше не доведеться носити паперовий документ із собою. 
27 Лютого, 2023 р., 12:57
Одруження онлайн стає ще ближче! Тепер наречені можуть подати заяву про державну реєстрацію шлюбу повністю онлайн. А ще обрати місце, дату та формат церемонії. Навіть нічого ксерити не треба!
25 Лютого, 2023 р., 09:25
Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора