Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

16 Листопада, 2021 р., 09:51
У період пандемії ЦНАПи не тримаються осторонь та долучаються до підтримки громадян. Дедалі більше Центрів із кожної області України стають ще й Центрами підтримки Дії.  У таких ЦНАПах працівники не лише надають відвідувачам державні послуги, а й допомагають згенерувати COVID-сертифікат через застосунок або портал Дія, якщо мають місця для самообслуговування. Найактивніше долучилися ЦНАПи Дніпропетровської, Харківської та Херсонської областей. 
09 Листопада, 2021 р., 10:59
Цього тижня Мінцифра починає відкривати офлайн-пункти Дії в регіонах, де служба підтримки допомагатиме українцям із генеруванням COVID-сертифікатів. Вони працюватимуть у наймасовіших пунктах вакцинації. Про це під час інспекції одного з пунктів допомоги в Києві заявив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
01 Листопада, 2021 р., 10:17
Громадянство та міграція Будівництво та нерухомість Соціальний захист Транспорт Сільське господарство Безпека життєдіяльності Інтелектуальна власність Земля та екологія Зовнішньоекономічна діяльність Захист та охорона Діяльність бізнесу та громадських формувань Професійна діяльність Виробництво та обіг окремих видів продукції Інформатизація, космос та електронні довірчі послуги Фінанси та податки Паливно-енергетичний комплекс та водопостачання Освіта, спорт та туризм, культура та релігія
01 Листопада, 2021 р., 10:08
Одна з головних цілей Мінцифри — надати кожному українцю можливість впливати на якість держпослуг. Саме для цього запускаємо першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг. Ключова точка доступу до держпослуг зараз — це ЦНАПи. Їх вже понад 2,7 тис. у різних куточках України. Лише за перше півріччя цього року люди отримали там понад 15 млн послуг. У майбутньому плануємо масштабувати можливість оцінки послуг на всі фронт-офіси — всі місця, де люди отримують послуги від держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора