Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

14 Лютого, 2023 р., 14:25
Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни.
09 Лютого, 2023 р., 15:17
Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах.
08 Лютого, 2023 р., 13:36
Послуги мають спростити і пришвидшити процес усиновлення. Окрім раніше доступних консультацій з усиновлення дитини та реєстрації усиновлювача онлайн, на порталі Дія з’явились нові сервіси.
30 Січня, 2023 р., 14:58
Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.
22 Січня, 2023 р., 08:29
Користувачі з України зможуть захистити свої вкладення в криптоактивах, коли Закон «Про віртуальні активи» набуде чинності. Адже законодавство заборонятиме криптобіржам, зареєстрованим в Україні, використовувати кошти своїх клієнтів без їхнього попереднього дозволу.
21 Січня, 2023 р., 08:36
У Давосі Impact Force разом з Мінцифрою та партнерами презентували поглиблену акселераційну програму Impact Business. Мета — підтримати український бізнес, який сприятиме збільшенню ВВП України на суму понад $250 млн протягом п’яти років. Пілотна програма підтримає 25 українських підприємств, які прагнуть зробити позитивні соціальні зміни частиною своєї стратегії. Дві найкращі команди отримають фінансові гранти до 20 000 євро. Що отримають всі 25 учасників безоплатно: коучинг та менторство доступ до інвесторів консультації від міжнародних експертів доступ до лекцій та досліджень  Дедлайн подачі заявки: 17 лютого 2023 року Як подати заявку та деталі проєкту за посиланням — https://business.diia.gov.ua/impact-business 2 гранти до 20 000 євро, будуть надані Українським соціальним венчурним фондом в рамках проекту «Collaborate for Impact», що фінансується Європейським Союзом і реалізується у партнерстві з EVPA. Програма бізнес-акселератора Impact Business Accelerator, ініційована громадською організацією Impact Force, відбувається за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту та національного проєкту Дія.Бізнес та за підтримки Фонду соціального підприємництва Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, Глобального альянсу соціального підприємництва WEF, науковців та випускників Кембриджського університету, у партнерстві з SILab Ukraine, MovingWorlds.org (за підтримки SAP, Unilever, EY та інших), Netguru, Tech To The Rescue, Phineo та LCF Law Group, провідними українськими громадськими організаціями.
17 Січня, 2023 р., 10:09
Колаборанти — реальна загроза цілісності України. Мінцифра та Служба безпеки України розповідають, кого можна вважати колаборантом, та як повідомити про зрадника владі.
16 Січня, 2023 р., 14:12
Якщо до появи системи «Prozorro.Продажі» інформацію про оренду та приватизацію державного та комунального майна доводилося отримувати через письмові запити, то зараз її можна дізнатися за кілька кліків.
10 Січня, 2023 р., 09:19
Цифровізували один з найпопулярніших документів для підприємців. Отримуйте витяг з ЄДР без довгих очікувань і з меншим адмінзбором  https://diia.gov.ua/services/vityag-z-yedr
08 Січня, 2023 р., 09:21
Можна знов отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на порталі Дія. З початком повномасштабного вторгнення держреєстри було вимкнено з міркувань безпеки. Зараз повертаємо послугу на портал.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора