Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

10 Травня, 2023 р., 10:43
Відтепер українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву в Дії та отримати кошти на ремонт за програмою єВідновлення. Максимальна сума — 200 тис.грн. Послуга доступна, якщо житло підлягає відновленню і не було повністю відремонтоване.
28 Квітня, 2023 р., 11:00
«Буду мамою» — сервіс на основі відкритих даних, розроблений Ліки Контроль та Благодійний фонд "280 днів", який допоможе отримати всі необхідні обстеження та аналізи для вагітних, гарантовані державою, всього за кілька кліків. Над створенням чатбота працювала група кваліфікованих розробників: представники громадських організацій, органи влади та лікарі-акушери-гінекологи.
27 Квітня, 2023 р., 11:06
Рівно 37 років тому трапилася одна з найбільших в історії людства техногенних катастроф — аварія на Чорнобильській АЕС. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять усіх постраждалих та згадуємо подвиг ліквідаторів, які віддали своє життя, рятуючи інших.
26 Квітня, 2023 р., 13:44
Послуга призначення належного користувача в застосунку Дія отримує додатковий функціонал від сьогодні. Тепер скасувати належного користувача в застосунку можна у кілька кліків.
25 Квітня, 2023 р., 16:36
Уже понад рік ви шерите авто в застосунку без паперів і клопотів. Та команда Дії не зупиняється, тож ми доопрацювали популярний сервіс. Тепер автівкою можна не тільки поділитися, а й скасувати шеринг, якщо такої потреби більше немає. Скористатися сервісом може як власник авто, так і належний користувач.
25 Квітня, 2023 р., 09:08
Витяг про несудимість потрібен у багатьох життєвих ситуаціях: щоб влаштуватися на роботу, усиновити дитину, взяти участь у тендері чи стати на облік у військкоматі.
24 Квітня, 2023 р., 11:38
Українська армія успішно нищить ворога на передовій. Та щоб здобути перемогу, потрібна допомога кожного. Примножити хороші новини з фронту можна за кілька кліків у смартфоні. Ділимося трьома дієвими способами.
21 Квітня, 2023 р., 10:12
Живете в Україні, але не маєте громадянства? Дізнайтеся, які сервіси доступні для іноземців та іммігрантів, на Гіді з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
21 Квітня, 2023 р., 10:04
Електронне свідоцтво про народження — це зручно й безпечно! Забудьте про паперові оригінали — цифрова копія завжди під рукою у вашому смартфоні.
20 Квітня, 2023 р., 08:20
Тепер не потрібно моніторити десятки ресурсів для пошуку підтримки бізнесу. Усе необхідне на маркетплейсі фінансових можливостей — у розділі «Регіональні програми»:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора