Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Серпня, 2023 р., 16:03
«Немає межі досконалості» - це кредо подільських гімнасток – вихованок студії танцю та циркового мистецтва «Грація».  Дівчата вже підкорили безліч українських та світових майданчиків, демонструючи усім неперевершені номери, майстерність володіння власним тілом. Під час виступу цього колективу іноді здається, що деякі елементи виходять за рівень людських можливостей. Без перебільшення, глядачі із затамуванням подиху чекають їх наступний номер, адже це завжди магія танцю, циркового шоу та музики. Проте, аби й надалі досягати таких шалених успіхів, потрібно старанно працювати.  Саме задля формування рейтингу серед вихованців студії танцю та циркового мистецтва «Грація» цими вихідними відбулася щорічна атестація. До речі, за результатами можна отримати приємний бонус – знижку або ж навіть абонемент на безкоштовне навчання протягом року. Привілеї зможуть отримати ті учениці, які на відмінно складуть іспит.  Аби підтримати юних спортсменок, на іспит завітала й заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Вона привітала тренерів та гімнасток, зазначила, що саме за молоддю наше майбутнє. Талановиті та всіляко обдаровані діти – це потенціал громади, який потрібно всіляко підтримувати та розвивати. За результатами іспиту, діти з найкращими результатами отримали нагороди та були зараховані до професійної групи.  Дякуємо тренерам Марині Теплій та Юлії Хазовій за плідну працю та спортивний розвиток підростаючого покоління. Вітаємо спортсменів з успішно складеним іспитом. Бажаємо успіхів, сил та натхнення задля підкорення нових висот. Уся Подільська громада вірить та пишається вами!
07 Серпня, 2023 р., 14:18
Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулася щотижнева апаратна нарада. Разом з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради було розглянуто нагальні питання життєдіяльності Подільської громади.
07 Серпня, 2023 р., 08:00
«Уже готуємося, щоб наступний тиждень іще посилив нашу державу, наші позиції. Буде нова комунікація з партнерами – заради оборонних пакетів для України. Додамо ще більше змісту міжнародним заходам серпня – вересня, які вже заплановані. І Кримська платформа, і Саміт перших леді та джентльменів, наша участь у Генасамблеї ООН, і Формула миру. І, звичайно, ми продовжимо і внутрішнє очищення нашої держави від тих, хто, на жаль, послаблює Україну своїми зловживаннями. Україні потрібна лише сила, лише максимальна зосередженість на тому, щоб досягти перемоги. Якщо комусь уже здається, нібито війна «десь там» та що перемогти у війні має хтось інший, то треба повертатися в реальність. Лише всім народом ми це пройдемо. Треба щодня давати результат для України, для всіх, хто бореться заради України. Я дякую всім, хто саме так наближає нашу перемогу! Слава нашим воїнам! Слава нашому народу – міцному й прекрасному!»
07 Серпня, 2023 р., 07:59
5 серпня відбувся масштабний спортивний захід серед представників органів місцевого самоврядування Подільського району.
04 Серпня, 2023 р., 16:06
У ПОДІЛЬСЬКУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРОФСПІЛКИ ЗАЛІЗНИЧНИКІВ І ТРАНСПОРТНИХ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ
04 Серпня, 2023 р., 07:54
«Фронт. Бої – важкі. Окупанти всіма силами намагаються зупинити наших хлопців. Штурми дуже жорстокі. Купʼянський, Лиманський, Бахмутський, Марʼїнський, Авдіївський напрямки, південні напрямки – усюди непросто. Але, щоб не робив ворог, саме українська сила домінує. І я дякую за це кожному і кожній на фронті! Особливо відзначу сьогодні бійців 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії. Мелітопольський напрямок. Дякую, хлопці! Також відзначу воїнів Ізмаїльського прикордонного загону, які разом із морськими підрозділами протидіють російським атакам «шахедами». Загалом терористи вже запустили проти України щонайменше 1961 «шахед», і значну частину вдалося збити. На жаль, не всі. Ми працюємо, щоб збивати більше: щоб максимум збивати. Працюємо, щоб було більше систем ППО. Зокрема, це завдання для кожного нашого посла, усіх представників і представниць України. Усі повинні працювати на перемогу, на захист життя і людей, і захист нашої прекрасної України!»
03 Серпня, 2023 р., 15:58
Другий тиждень будівельники з Одещини, у рамках проекту «Пліч-о-пліч», працюють над відбудовою населених пунктів Херсонщини, що постраждали внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС.
03 Серпня, 2023 р., 11:17
У Подільську продовжується підготовка до опалювального сезону.  Бригади КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» виявляють труби, які «віджили своє» та перебувають у поганому стані і замінюють їх на нові.  Наразі роботи тривають у мікрорайоні «Північний». Тут замінюють магістральний трубопровід теплових мереж діаметром 250 мм та протяжністю 100 метрів. Робити проводяться з використання спецтехніки.  Дана тепломережа є морально застарілою, тож підприємством було прийнято рішення замінити трубопровід, аби з початком опалювального періоду 2023-2024 рр. попередити можливі аварії та забезпечити мешканців житлових будинків теплом.
03 Серпня, 2023 р., 10:08
У рамках міжнародної співпраці між керівництвом Подільська та муніципалітетом німецького м. Боркен, громаді було передано аварійно-рятувальну машину. Це пожежний автомобіль марки «IVECO». Машина справна та повністю готова до використання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора