Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Серпня, 2023 р., 19:36
Продовжуємо обговорювати важливі питання з бригадами, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».
14 Серпня, 2023 р., 19:03
57-ма окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка.
14 Серпня, 2023 р., 18:40
Командний пункт 5-ї окремої штурмової бригади, яка виконує бойові завдання у складі оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» на Бахмутському напрямку.
14 Серпня, 2023 р., 15:52
У першу чергу відновлюється реалізація механізму полегшення отримання суб’єктами малого та середнього підприємництва кредитних коштів, а саме – компенсації частки відсотків за кредитами на розвиток, модернізацію або розроблення нових видів товарів і послуг.
14 Серпня, 2023 р., 15:12
Під головуванням секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося позачергова засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході засідання було розглянуто питання соціального спрямування, архітектури, економіки.  З першого блоку питань доповідав Анатолій Корчовий, заступник Подільського міського голови:  -   внесено зміни до переліка об’єктів поточного ремонту на 2023 рік на території Подільської міської територіальної громади; -  затверджено проектну документацію за робочим проектом: «Будівництво напірного колектора та КНС по вул. Мельниченка у м. Подільськ, Одеської області». З проектами рішень, що регулюють соціальний захист неповнолітніх осіб, доповіла Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради.  Присутні одноголосно підтримали і рішення, що стосувалося виділення коштів з бюджету Подільської міської територіальної громади на надання матеріальної допомоги на поховання.  Доповідала перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук.  З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
14 Серпня, 2023 р., 14:23
"Зафіксовано більше 200 пошкоджених будівель внаслідок вибухових хвиль та уламків збитих ракет і дронів.
14 Серпня, 2023 р., 14:17
14 серпня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів апаратну нараду за участі заступників, керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено плани на найближчий період.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора