Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИХОВАНЦІ СТУДІЇ ТАНЦЮ ТА ЦИРКОВОГО МИСТЕЦТВА «ГРАЦІЯ» СКЛАЛИ ЩОРІЧНІ ІСПИТИ. 

Дата: 07.08.2023 16:03
Кількість переглядів: 92

Фото без опису«Немає межі досконалості» - це кредо подільських гімнасток – вихованок студії танцю та циркового мистецтва «Грація».  Дівчата вже підкорили безліч українських та світових майданчиків, демонструючи усім неперевершені номери, майстерність володіння власним тілом. Під час виступу цього колективу іноді здається, що деякі елементи виходять за рівень людських можливостей. Без перебільшення, глядачі із затамуванням подиху чекають їх наступний номер, адже це завжди магія танцю, циркового шоу та музики. Проте, аби й надалі досягати таких шалених успіхів, потрібно старанно працювати. 
Саме задля формування рейтингу серед вихованців студії танцю та циркового мистецтва «Грація» цими вихідними відбулася щорічна атестація. До речі, за результатами можна отримати приємний бонус – знижку або ж навіть абонемент на безкоштовне навчання протягом року. Привілеї зможуть отримати ті учениці, які на відмінно складуть іспит. 
Фото без описуАби підтримати юних спортсменок, на іспит завітала й заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Вона привітала тренерів та гімнасток, зазначила, що саме за молоддю наше майбутнє. Талановиті та всіляко обдаровані діти – це потенціал громади, який потрібно всіляко підтримувати та розвивати.
За результатами іспиту, діти з найкращими результатами отримали нагороди та були зараховані до професійної групи. 
Дякуємо тренерам Марині Теплій та Юлії Хазовій за плідну працю та спортивний розвиток підростаючого покоління. Вітаємо спортсменів з успішно складеним іспитом. Бажаємо успіхів, сил та натхнення задля підкорення нових висот. Уся Подільська громада вірить та пишається вами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора