Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ПОДІЛЬСЬКУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРОФСПІЛКИ ЗАЛІЗНИЧНИКІВ І ТРАНСПОРТНИХ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 04.08.2023 16:06
Кількість переглядів: 80

У ПОДІЛЬСЬКУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРОФСПІЛКИ ЗАЛІЗНИЧНИКІВ І ТРАНСПОРТНИХ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ

Для нашого міста залізницФото без описуя має особливе значення. Сьогодні, як і багато років назад, на залізничних підприємствах Подільська працюють справжні майстри своєї справи, які вдень і вночі забезпечують чітке функціонування всіх залізничних артерій.

Успішна робота будь-якої галузі, в першу чергу, залежить від роботи працівників. Тож, з професійним святом залізничників привітав виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.

Очільник громади побажав членам профспілки й надалі бути гарантом захисту інтересів працівників, висловив вдячність всьому колективу Подільського Локомотивного депо за сумлінну працю, високий професіоналізм та вклад у розвиток економіки нашого міста та держави.

Опісля відбулось нагорФото без описуодження залізничників Почесними грамотами Подільського міського голови та пам’ятними подарунками.

У свою чергу голова первинної профспілкової організації виробничого підрозділу «Локомотивне депо Подільськ» Віктор Чернецький подякував керівникам громади за плідну співпрацю й підтримку.

Урочисту програму вже традиційно підготували артисти та колективи міського Будинку культури.

Приєднуємося до привітань! Бажаємо міцного здоров’я, добра, успіхів у справах, невичерпної наснаги та Перемоги рідній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора