Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ!»: ВІДБУЛИСЬ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ СЕРЕД ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ.

Дата: 07.08.2023 07:59
Кількість переглядів: 97

5 серпня відбувся масштабниФото без описуй спортивний захід серед представників органів місцевого самоврядування Подільського району.

Участь у районному етапі змагань під назвою «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України взяли участь 12 громад Подільщини, серед них і Подільська.

До складу команди нашої територіальної громади увійшли виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступники Подільського міського голови Людмила Задорожна, Таїсія Скрипнік та Анатолій Корчовий, староста сіл Липецьке, Олександрівка і Казбеки Вікторія Лазаренко, депутати Подільської міської ради Тарас Левченко і Сергій Осієвський, директор СК «Подільськ» Володимир Катармасовський.

Урочисте відкриття змагань відбулось на центральному стадіоні смт. Зеленогірське Любашівського району, де кожна команда пройшла ходою і представила своїх учасників. Під час урочистого відкриття змагань присутні вшанували полеглих Захисників України хвилиною мовчання.

На відкритті змагань були присутні Михайло Лазаренко, голова Подільської РВА, Валентина Кольчак, начальник управління фізичної культури і спорту Одеської обласної військової адміністрації, Тетяна Федеренкова, голова громадської організації «Одеська територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Тож, протягом дня, на різниФото без описух локаціях, учасники змагань мали змогу продемонструвати свої вміння та майстерність у грі з футболу, волейболу, настільного тенісу, шахах й шахматах. Показати свою силу та витримку з підняття гирі, а влучність - у дартсі та більярді.

За результатами змагань, команда Подільської громади виборола:

1 місце з шахів - Сергій Осієвський, депутат Подільської міської ради;

2 місце з гирьового спорту - Володимир Катармасовський, директор СК «Подільськ»;

3 місце з жіночого та чоловічого дартсу - Людмила Задорожна та Анатолій Корчовий, заступники Подільського міського голови.

Крім того, представники Подільської громади задонатили на підтримку Збройних Сил України 6 тис.грн. До збору коштів долучилися й інші громади. У сумі зібрано 36 тис. 700 грн.

Загалом, спортивна боротьба була безкомпромісною, захоплюючою та динамічною, але водночас дружньою та чесною.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити, працювати та планувати завтра. Пишатись кожним звільненим селом та містом і бути впевненими у Перемозі України. Безмежно віримо у ЗСУ і нашу ПЕРЕМОГУ, докладаємо зусиль, аби її наблизити!

Слава Україні!

Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора