Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 07.08.2023 14:18
Кількість переглядів: 50

Під головуванням викФото без описуонуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулася щотижнева апаратна нарада. Разом з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради було розглянуто нагальні питання життєдіяльності Подільської громади.

Зокрема:

🔸Житлово-комунальне господарство.

Основні зусилля таких підприємств як КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» направлені на підготовку до осінньо-зимового періоду. Так, тепловиками здійснюється заміна аварійних тепломереж по мікрорайонам міста. Крім того, проводиться технічне обслуговування мереж тепло- та водопостачання у закладах освіти. Поряд з цим, працівники КНП МОК «Чиста громада» продовжують утримувати у належному санітарному стані міські вулиці, площі, паркові зони тощо. Також тривають роботи з нанесення розмітки на пішохідних переходах. Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «КВП-Городок» проводять поточні ремонтні роботи житлового фонду.

🔸Соціальна сфера.

• Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Фахівці продовжують надавати консультації внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2432.

• Заклади освіти готуються до початку нового навчального року.

• Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

• Працівники Центру нФото без описуадання адміністративних послуг обробляють заявки на компенсацію вартості житлово-комунальних послуг від власників житла, які безкоштовно прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб. Надаються й інші види послуг.

🔸Управління економічного розвитку та інвестицій.

Громадський транспорт загального користування працює стабільно. На маршрути виходять 15 автобусів. Також проведено рейдові перевірки спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інсективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях. Завершується збір врожаю ранніх зернових культур.

Наприкінці наради очільник громади надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, а також звернув їхню увагу на обов’язковість виконання повноважень, покладених на них відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора