Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Липня, 2023 р., 12:44
Сьогодні, 11 липня, під головуванням першого заступника Подільського міського голови-начальника фінансового управління Олени Музичук, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради, на якому було розглянуто 10 проєктів рішень, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. Ряд питань стосувався роботи Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Так, зокрема: 🔹Внесено зміни до рішення Виконавчого комітету Подільської міської ради «Про затвердження переліку об’єктів на будівництво об’єктів комунальної власності на 2023 рік на території Подільської міської територіальної громади за кошти бюджету громади»;  🔹Внесено зміни до переліку об’єктів поточного ремонту на 2023 рік на території Подільської міської територіальної громади.  🔹Затвердили кошторисну частину документації за робочим проєкт «Капітальний ремонт обідньої зали в їдальні ЗЗСО І-ІІІ ст. №7 Подільської міської ради».  Про ці та інші питання доповіла директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега.
11 Липня, 2023 р., 08:14
«Україна – напередодні Вільнюсу. Саміту НАТО, який може стати саме таким, який потрібен і нашій державі, і всьому Альянсу, і глобальній безпеці. Усі все розуміють. Кожен лідер, кожна держава. Навіть якщо озвучуються різні позиції, усе ж очевидно: Україна заслуговує бути в Альянсі. Від України залежить безпекова реальність тут, на східному фланзі НАТО. Коли ми подавали заявку на вступ у НАТО, ми говорили відверто: де-факто Україна вже в Альянсі. Наша зброя – це зброя Альянсу. Наші цінності – це те, у що вірить Альянс. Наш захист – це саме той елемент формули Європи, який робить її обʼєднаною, вільною та в мирі. Вільнюс має все це підтвердити».
10 Липня, 2023 р., 15:17
Сьогодні, 10 липня, стартував робочий тиждень щотижневою апаратною нарадою, яку провела перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук, за участі начальників відділів виконавчого комітету Подільської міської ради та керівників підприємств, установ та організацій міста. Під час засідання було обговорено підсумки минулого тижня, перевірено керівництвом міста виконання минулих доручень, окреслені поточні питання.
10 Липня, 2023 р., 14:07
Стафілококи – це бактерії, які є однією  з головних причин харчових отруєнь. Їх є понад сто видів. Найбільш патогенним (здатним викликати захворювання) є золотистий стафілокок. Розповсюджується як повітряно-крапельним (при кашлі, чханні та просто диханні), так і контактно-побутовим шляхом (через різні предмети, забруднені руки), потрапляє до організму з їжею.
10 Липня, 2023 р., 13:58
За період поточного року  в Одеській області зареєстровано 3 випадки захворювання на ботулізм.
10 Липня, 2023 р., 13:31
Прийнято Кабінетом міністрів України постанову від 26 травня 2023 р. № 535 “Про затвердження Технічного регламенту засобів цивільного захисту”. Згідно Постанови Кабінету міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1069 “Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд”, державний ринковий нагляд стосовно виробників та розповсюджувачів засобів цивільного захисту, здійснює ДСНС та її територіальні підрозділи.
10 Липня, 2023 р., 08:06
«Цього тижня є за що бути вдячними воїнам нашої 3-ї окремої штурмової бригади, 24-ї окремої механізованої бригади, десантникам «Вісімдесятки». Молодці, воїни! На Таврійському напрямку, як завжди, потужно, хоробро і влучно відзначились десантники «Сімдесятдевʼятки», артилеристи 55-ї окремої бригади «Запорізька Січ», 74-й окремий розвідбат та 59-та окрема мотопіхотна бригада… Дякую вам! Особливо відзначу воїна бригади «Запорізька Січ» – майора Володимира Гончарова. Дякую, Володимире! Матрос Сергій Комар – 35-та окрема бригада морської піхоти. Дякую, Сергію! Солдат Олексій Лабенець – стрілець батальйону охорони 15-ї бригади транспортної авіації. Дякую, Олексію! Артилеристи «Маґури», 47-ї окремої механізованої бригади – майор Антон Черевко та старший лейтенант Василь Абрамів. Дякую, хлопці! Дякую всім, хто воює і працює заради України! Дякую всім у світі, хто допомагає! Слава Україні!»
08 Липня, 2023 р., 17:58
У Подільській громаді, на березі мальовничого ставу, що у с. Олександрівка, відбулося святкування Івана Купала. До заходу долучилися заступники Подільського міського голови Людмила Задорожна і Таїсія Скрипнік, староста сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки Вікторія Лазаренко. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора