Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Серпня, 2023 р., 08:23
Транспорт придбано на потреби бійців 59 бригади за кошти та ініціативи колективу та керівництва ТД «Імперія Холоду» та мережі магазинів «Імперіал».
22 Серпня, 2023 р., 08:14
У межах робочого візиту до Грецької Республіки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Греції Катеріною Сакелларопулу.
21 Серпня, 2023 р., 21:52
У межах робочого візиту до Грецької Республіки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.
21 Серпня, 2023 р., 18:39
«Швеція. CV90, бойові машини. Будемо виробляти в Україні. Нідерланди. F-16, домовленість про 42 літаки для України. Данія. F-16, домовленість про 19 літаків для України та розширення тренувальних місій наших пілотів та інженерів. США. Подяка за підтримку нашої авіаційної коаліції та всього українського народу в битві за свободу. Дякую!»
21 Серпня, 2023 р., 15:17
У межах робочого візиту до Королівства Данія Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із лідерами данських парламентських партій і головами комітетів Фолькетингу Данії.
21 Серпня, 2023 р., 15:06
У Копенгагені відбулась аудієнція Президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської у Королеви Данії Маргрете II, а також у членів королівської родини – Кронпринца Фредеріка та Кронпринцеси Мері.
21 Серпня, 2023 р., 11:46
Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
21 Серпня, 2023 р., 10:20
Як готується Одещина – розповідаємо у розрізі районів. Сьогодні черга Подільського. Це північний район нашого регіону, який має добрий потенціал, щоб якомога більше дітей вийшли на навчання очно. Подільська районна військова адміністрація у співпраці з територіальними громадами вживає всіх заходів, аби створити належні умови в закладах освіти. Станом на сьогодні низку укриттів у школах відремонтовано повністю, ще деякі – на завершальному етапі. Якщо для учасників освітнього процесу не вистачатиме місць в укриттях, буде запроваджене змішане чи навчання у дві зміни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора