Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Серпня, 2023 р., 08:31
19-20 серпня відбулися матчі дев’ятого туру Чемпіонату Одеської області з футболу серед аматорських команд сезону 2023 р.
20 Серпня, 2023 р., 22:03
У межах робочого візиту до Королівства Данія Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Данії Метте Фредеріксен.
20 Серпня, 2023 р., 19:56
Дуже конкретні, змістовні, сильні переговори з Метте Фредеріксен.
20 Серпня, 2023 р., 17:48
Наші переговори сьогодні й кожна зустріч із Прем’єр-міністром Марком Рютте – це завжди дуже важливо та змістовно. Сьогодні ми говорили про кілька речей.
20 Серпня, 2023 р., 09:02
«Сьогодні різні лідери, представники держав і міжнародних організацій засудили черговий надзвичайно підлий російський удар по Україні, по нашому Чернігову. Я вдячний кожному й кожній у світі, хто сьогодні висловив співчуття Україні, нашому народу. На жаль, семеро людей загинули в Чернігові від ракети. Серед них дівчинка, звали Софія, шість років їй було... Мої співчуття рідним! Поранених і травмованих – 144, і серед них 15 дітей. Ракета вдарила по центру міста. В свято Преображення Господнього – православне свято. Рятувальну операцію загалом проводили 140 людей. Медики, «екстренка», військові, місцева влада. Усі допомагали. Дякую кожному й кожній, хто рятував життя дітям, дорослим – усім».
19 Серпня, 2023 р., 21:17
Дякую шведським парламентарям за солідарність з Україною в боротьбі з російською агресією та підтримку всіх важливих рішень щодо надання допомоги нашій країні. 
19 Серпня, 2023 р., 20:33
Аудієнція в Короля Швеції Карла XVI Густава та Королеви Сільвії. 
19 Серпня, 2023 р., 19:03
"Ми воюємо з нелюдами, які цілять ракетами по мирним містам, цивільним об’єктам, театрам…
19 Серпня, 2023 р., 17:45
Сьогодні ми деталізували нашу домовленість щодо спільного виробництва бойових машин CV90 в Україні, локалізації виробництва, ремонтів. Зробимо все можливе, щоб перша вироблена в Україні CV90 з’явилась якомога швидше.    Наші воїни дуже хвалять СV90 та вдячні не лише за те, що завдяки цим машинам хлопці рухаються вперед, а й за те, що CV90 допомагають рятувати життя. Життя – це найцінніше.      Говорили й про іншу сильну шведську машину – літаки «Гріпен». Це гордість Швеції. І я впевнений, що «гріпени» можуть зробити нашу свободу значно більш захищеною. Тестові випробування «гріпенів» за участю українців – наших пілотів – уже почалися.    Зараз готуємо передачу нового, 13-го пакету шведської військової допомоги. В цьому пакеті те, що важливо: боєприпаси для ППО й бойових машин, запасні частини для бронетехніки, обладнання для розмінування. Все те, що додасть міцності Україні на полі бою.    Для мене велика честь бути сьогодні у Швеції, щоб особисто подякувати шведському народу, вашій державі, вашому лідерству, Прем’єр-міністру Ульфу Крістерссону, вашій команді за життєво важливу підтримку України та наших людей. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора