Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 08:03
«Бельгія приєдналася до нашої авіаційної коаліції та надасть Україні F-16. Це потужний крок. Є новий оборонний пакет від Бельгії. У ньому кілька важливих компонентів. Відзначу особливо ракети для ППО. Дякую! Бельгія перша у світі почала й конкретне використання заморожених російських активів для компенсації шкоди від російської ж агресії, і вже наступного року 1 млрд 700 млн євро отримаємо на підтримку нашої оборони та проєкти відбудови. Це дуже важливо, і я вдячний Бельгії та особисто пану Премʼєр-міністру Де Кроо. А щодо санкцій проти Росії – обговорили запровадження Бельгією та низкою інших впливових країн такої процедури, щоб російські діаманти не постачалися на європейський ринок. Це удар по прибутках Росії. Довгоочікуваний крок стане реальністю».
11 Жовтня, 2023 р., 15:40
Вихованців СК «Подільськ», а саме Вікторію Яцишину, Михайла Осієвського та Олександра Лукавого привітали із здобуттям чергових спортивних перемог виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський та директор СК «Подільськ» Володимир Катармасовський.
11 Жовтня, 2023 р., 08:08
«Я вдячний пану Президенту Йоганнісу, усьому румунському політичному класу та суспільству. Наші стратегічні відносини – це нова сила для всього Чорноморського регіону. Якщо вдасться реалізувати все те, що нами заплановане зараз і над чим працюватимуть наші команди, у цій частині Європи зʼявиться нове джерело економічного та безпекового розвитку. Дякую всім, хто підтримує нас! Добре, що сьогодні змогли посилити нашу оборону! Слава Україні!»
10 Жовтня, 2023 р., 16:49
Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Подільської міської ради Олени Музичук відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради.
10 Жовтня, 2023 р., 16:26
Незабаром у застосунку Дія можна буде не лише здійснити обмін посвідчення водія, а й замовити доставку пластикового бланка на відділення Укрпошти або кур’єром додому. 
10 Жовтня, 2023 р., 14:51
В Одесі 41-річний тренер одного зі спортивних гуртків вирішив розрахуватися із кредитом коштом батьків своїх вихованців. Загалом він зібрав 500 тисяч гривень, пообіцявши юним спортсменам провести тренувальні збори у дитячому літньому таборі в іншій області на початку липня.
10 Жовтня, 2023 р., 11:36
Наміри були засвідчені під час візиту Подільської делегації до німецького міста. Відповідну угоду підписали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та пані мер Боркена Мехтільд Шульце-Гессінг.
10 Жовтня, 2023 р., 08:19
"Наші сили ППО знищили 23 «шахеди» над Одеською областю. 
10 Жовтня, 2023 р., 08:11
«Провів нараду з керівниками нашої розвідки, ГУР та зовнішньої розвідки, з нашими дипломатами щодо ситуації в Ізраїлі та навколо нього та щодо загальної ситуації на Близькому Сході. Це має принципове значення для нас – не лише для України, а для всієї нашої Європи. За наявною інформацією – дуже чіткою, – Росія зацікавлена в розпаленні війни на Близькому Сході, щоб нове джерело болю та страждань послабило світову єдність, додало розколів та протиріч і цим допомогло Росії знищувати свободу в Європі. Ми бачимо, як російські пропагандисти зловтішаються. Бачимо, як іранські друзі Москви цілком відверто підставляють плече тим, хто напав на Ізраїль. І все це значно більша загроза, ніж зараз світ сприймає. Світові війни минулого розгоралися саме з локальних агресій. І ми знаємо, як цій загрозі протидіяти. І готуємо відповідні кроки. А головне, захищаємо необхідність максимальної єдності світу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора