Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Жовтня, 2023 р., 08:52
Вихованці дошкільного навчального закладу № 8 отримали у подарунок нові іграшки. Це стало завдяки співпраці та постійній допомозі Йорна Квіста, директора норвезької циркової школи та депутата Подільської міської ради Марини Теплої.
23 Жовтня, 2023 р., 08:13
"Російські терористи вночі атакували Одещину ударними безпілотниками.
23 Жовтня, 2023 р., 08:08
«Сьогодні я хочу відзначити наших воїнів, які проявили себе особливо цими тижнями. Воїнів, які особливо допомогли Україні. На різних напрямках, у різних завданнях. Але однаково потужно, однаково результативно. Купʼянський напрямок, Харківщина. Воїни нашої міцної 57-ї окремої мотопіхотної бригади та 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади – дякую вам! Просто молодці! Авдіївський і Марʼїнський напрямки, особливо жорсткі. Численні атаки росіян. Але наші позиції – захищені. 53-тя та 110-та окремі механізовані бригади, 59-та окрема мотопіхотна та десантники «Сімдесятдевʼятки» – я дякую всім вам, воїни, за справді зразковий захист. Те, що додає впевненості всій країні. І щоразу це честь для мене – дякувати воїнам 55-ї окремої артилерійської бригади, яка активно та ефективно допомагає всім нашим хлопцям обороняти Донеччину. Лиманський напрямок – дякую за зрив планів окупанта. Наша 68-ма окрема єгерська бригада та підрозділи славетної 95-ї окремої бригади ДШВ. Молодці, хлопці! Бахмутський напрямок – і оборона, і наші штурми. І наші результати. Дуже непогані. Дякую воїнам 92-ї окремої штурмової бригади та 93-ї окремої механізованої бригади. Дякую за вашу силу, хлопці! А серед усіх напрямків на півдні хочу особливо відзначити десантників 46-ї аеромобільної бригади – Мелітопольський напрямок. Дякую вам, хлопці, за те, що своїми результатами ви дійсно допомагаєте всьому фронту. Слава Україні!»
20 Жовтня, 2023 р., 15:20
Звітуємо, що відповідно до фінансування Одеською ОВА перераховано за рахунок субвенції до Херсонської ОВА 20 мільйонів гривень, а саме: 4,5 мільйони гривень на Великоолександрівську селищну раду, 15,5 мільйона гривень на Чорнобаївську сільську раду.
20 Жовтня, 2023 р., 08:08
«Щойно завершив розмову з Президентом США Байденом. Як завжди, змістовна розмова – союзницька. Сильний сигнал підтримки – стільки, скільки потрібно, щоб перемогти. Вдячний Президенту Байдену, Конгресу – обом партіям – та всьому американському народу за потужну допомогу й за лідерство – лідерство, яке допомагає єднати світ заради захисту життя та міжнародного порядку, заснованого на правилах. Українці знають, наскільки важлива міцна єдність у захисті від терору, від агресії. Єдність тут, у нашій країні. Єдність у країнах-партнерах, зокрема в Америці. Єдність світу. Ми обговорили подальші спільні кроки в захисті свободи. Обговорили оборонну підтримку, серед іншого те, що «атакамси» можуть допомогти нам прискорити звільнення України від окупанта. Звичайно, ми говорили й про збереження допомоги Україні наступного року – про вагомий пакет підтримки для нашої держави. Америка буде підтримувати імплементацію Формули миру, і я поінформував Президента Байдена про наступну велику міжнародну зустріч щодо Формули миру, яка відбудеться на Мальті цього місяця».
19 Жовтня, 2023 р., 16:45
У поточному році в Одеській області зареєстровано  3 випадки отруєнь грибами з трьома постраждалими. Перший випадок був пов'язаний з вживанням маринових грибів, схожих на опеньки, придбаних у приватної особи на стихійному ринку в Одесі, решта – з вживанням дикорослих грибів, зібраних та приготованих самими постраждалими. Тож як не отруїтися грибами:
18 Жовтня, 2023 р., 17:02
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
18 Жовтня, 2023 р., 16:27
Гарячий горовий суп, плов, пиріжки з картоплею та компот – сьогодні такий безкоштовний комплексний обід отримали усі охочі у міському парку «Слава труду». Вкотре виїзне харчування організували волонтери БФ «Добрий Самарянин» у співпраці з БФ «ФОНД РУХ ДО ЖИТТЯ». Благодійники запевняють, що до кожної акції готуються заздалегідь, адже вони самі розробляють меню та готують стави. Тож раціон може змінюватися.
18 Жовтня, 2023 р., 14:06
Крісла колісні та інші допоміжні засоби реабілітації безкоштовно отримали подільчани – люди похилого віку та дітки з інвалідністю. Така можливість виникла завдяки співпраці та надійному партнерству депутата Подільської міської ради Марини Теплої із директором норвезької циркової школи Йорном Квістом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора