Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАДЗВИЧАЙНО ПИШАЄМОСЯ ЗДОБУТКАМИ І ПЕРЕМОГАМИ НАШИХ СПОРТСМЕНІВ!

Дата: 11.10.2023 15:40
Кількість переглядів: 68

Вихованців СК «Подільськ», а Фото без описусаме Вікторію Яцишину, Михайла Осієвського та Олександра Лукавого привітали із здобуттям чергових спортивних перемог виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський та директор СК «Подільськ» Володимир Катармасовський.

Нещодавно у м. Львів проходив командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮСШОР. У змаганнях брали участь спортсмени із 22 областей нашої держави, зокрема і легкоатлети «СК «Подільськ».

За результатами змагань, Вікторія Яцишина стала Чемпіонкою України з семиборства, а Михайло Осієвський – бронзовим призером з десятиборства.

У той же час, вже у м. Рівне, відбувся Чемпіонат України з боксу. Олександр Лукавий пройшов в 1/2 фінала, але поступившись боксеру з Вінничини, зайняв третє почесне місце.

Очільник громади подякував юним переможцям та їх тренерам за те, що вони гідно представили Подільську громаду на Чемпіонатах такого рівня та зазначив, що ми всією громадою підтримуємо та пишаємося їх досягненнями. У подальшому міська влада буде всіляко сприяти та допомагати спортсменам СК «Подільськ» здобувати перемоги на змаганнях усіх рівнів!

Переможцям Олег Богданович вручив пам’ятні подарунки.

Сьогодні у Подільську ми маємо по-справжньому потужну команду спортсменів. Впевнені, що наша спортивна еліта буде продовжувати радувати нас новими здобутками та рекордами. Пишаємось вашими успіхами. Адже завдяки своєму таланту, наполегливості і волі ви прославляєте Подільську громаду на спортивних аренах. Бажаємо вам нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора