Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Жовтня, 2023 р., 11:10
«Важливо, що саме сьогодні – і це вже 600-й день повномасштабної війни – з візитом в Україну прибула спеціальна представниця Президента США з питань відновлення нашої країни Пенні Пріцкер. Важливий сигнал – такий візит у такий день. Хороша зустріч. Ми встигли обговорити всі ті питання, які безпосередньо впливають на життя в Україні. Захист нашої енергетики, особливо цієї зими. Макрофінансову підтримку. Відбудову. Захист інвестицій від ризиків війни. Залучення приватного бізнесу. Кожен із таких напрямів – це елементи загальної конструкції. Конструкції, що забезпечує нормальне життя людей, наших міст. Настільки, наскільки це можливо зараз. Ми працюємо максимально, щоб дати нашим воїнам більше ППО. Дати більше захисту містам, щоб у них зберігалося життя, зокрема життя економічне. Плюс розвиток наших виробництв і, зокрема, оборонних виробництв. Усе це разом зберігає нашу стійкість. Усе це разом додає Україні сили. І я вдячний кожному з наших партнерів – усім, хто допомагає. Усім, чиї програми підтримки довгострокові. Усім, хто розуміє, що це – марафон, і в марафоні треба весь час тримати правильний темп, розраховувати сили й бачити, чітко бачити, що завершенням дистанції має бути перемога».
16 Жовтня, 2023 р., 15:55
Враховуючи військовий стан в Україні, цього року пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин  (червона лисиця, шакал, єнотоподібний собака) проводитиметься не шляхом розкидання приманок з вакциною з літаків над лісовими, мисливськими та польовими угіддями, а їх наземним розподілом поза територій населених пунктів і водойм.
16 Жовтня, 2023 р., 15:53
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади. ⠀ У зв’язку з виконанням цих робіт, буде відключення електроенергії 18 жовтня 2023 року: Подільськ - 8:00 – 19:00 (орієнтовно): вул. Гетьманська, вул. Калинова, вул. Успенська, вул. Черняховського, вул. Ярослава Мудрого. с. Липецьке – 8:00 -19:00 (орієнтовно): вул. Гагаріна, вул. Заозерна, вул. Київська, вул. Липецьке 3 ч., вул. Михайлівська, вул. П.Гозуна, вул. Садова, вул. Центральна, вул. Чапаєва, вул. Чкалова.
16 Жовтня, 2023 р., 15:32
Робочий тиждень розпочався з апаратної наради під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, у ході якої керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств ділились планами та звітували про виконану роботу протягом минулого тижня.
16 Жовтня, 2023 р., 08:54
12 жовтня учні восьми ліцеїв Подільської громади мали змогу продемонструвати свої сили у конкурсі «Козацький гарт».
13 Жовтня, 2023 р., 15:22
Кожен українець може долучитися до протиракетної та протиповітряної оборони. Але зараз дуже потрібні користувачі з сільської місцевості, люди, які часто бувають біля річок, наприклад, рибалки, а також ті, хто постійно їздить дорогами, як от далекобійники. За словами розробників, інформація з регіонів з малою кількістю мешканців справді на вагу золота. Саме через віддалені райони ворог намагається діставатися до цілей. Вловивши «шахіда» десь поміж сіл, у полі чи на дорозі, ППО не допустить його до цілі.
13 Жовтня, 2023 р., 13:38
Об'єднання організацій роботодавців Одеської області долучається до ініціативи по розвитку місцевого підприємництва!
13 Жовтня, 2023 р., 13:38
Об'єднання організацій роботодавців Одеської області долучається до ініціативи по розвитку місцевого підприємництва!
13 Жовтня, 2023 р., 08:01
«Є перші санкції від Сполучених Штатів проти тих компаній, які порушували встановлену світом стелю на ціну російської нафти. Дякую за такий санкційний крок! Варто продовжувати тиск і позбавляти Росію можливості здобувати фінанси на агресію завдяки будь-яким енергоресурсам. Є рішення Міжнародного олімпійського комітету, який зупинив членство Олімпійського комітету Росії. Кожен у світі має поважати територіальну цілісність націй і Статут ООН. Якщо хтось там, у Росії, думає, ніби може ще й спорт та олімпійський рух зробити своєю зброєю, то це точно не вийде. Дякую всім, хто захищає принципи олімпізму! І давно очікуваний нами крок заради історичної правди: Парламентська асамблея Ради Європи визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу. Дякую всім членам ПАРЄ, які проголосували за таке визнання. Справедливість – завжди сильніша. Дякую всім, хто захищає Україну! Слава нашому міцному народові! Слава Україні!»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора