Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Жовтня, 2023 р., 14:51
В Одесі 41-річний тренер одного зі спортивних гуртків вирішив розрахуватися із кредитом коштом батьків своїх вихованців. Загалом він зібрав 500 тисяч гривень, пообіцявши юним спортсменам провести тренувальні збори у дитячому літньому таборі в іншій області на початку липня.
10 Жовтня, 2023 р., 11:36
Наміри були засвідчені під час візиту Подільської делегації до німецького міста. Відповідну угоду підписали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та пані мер Боркена Мехтільд Шульце-Гессінг.
10 Жовтня, 2023 р., 08:19
"Наші сили ППО знищили 23 «шахеди» над Одеською областю. 
10 Жовтня, 2023 р., 08:11
«Провів нараду з керівниками нашої розвідки, ГУР та зовнішньої розвідки, з нашими дипломатами щодо ситуації в Ізраїлі та навколо нього та щодо загальної ситуації на Близькому Сході. Це має принципове значення для нас – не лише для України, а для всієї нашої Європи. За наявною інформацією – дуже чіткою, – Росія зацікавлена в розпаленні війни на Близькому Сході, щоб нове джерело болю та страждань послабило світову єдність, додало розколів та протиріч і цим допомогло Росії знищувати свободу в Європі. Ми бачимо, як російські пропагандисти зловтішаються. Бачимо, як іранські друзі Москви цілком відверто підставляють плече тим, хто напав на Ізраїль. І все це значно більша загроза, ніж зараз світ сприймає. Світові війни минулого розгоралися саме з локальних агресій. І ми знаємо, як цій загрозі протидіяти. І готуємо відповідні кроки. А головне, захищаємо необхідність максимальної єдності світу».
09 Жовтня, 2023 р., 13:43
Шановний пане Президенте асамблеї і дорога Метте, пані Премʼєр-міністерко Данії!
09 Жовтня, 2023 р., 13:16
Сьогодні під керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників голови, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої присутні прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення, а також визначили пріоритети на поточний тиждень.
06 Жовтня, 2023 р., 13:49
Одеською ОВА перераховано за рахунок субвенції до Херсонської ОВА 20 млн. грн., а саме: 4,5 млн. грн. на Великоолександрівську селищну раду: 15,5 млн. грн. на Чорнобаївську сільську раду.
06 Жовтня, 2023 р., 13:17
У ході зустрічі було обговорено питання ефективного функціонування транспортної і логістичної інфраструктури Одещини, відновлення роботи портів, безпеку регіону та важливість продовження експорту українського збіжжя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора