Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Жовтня, 2023 р., 14:06
Крісла колісні та інші допоміжні засоби реабілітації безкоштовно отримали подільчани – люди похилого віку та дітки з інвалідністю. Така можливість виникла завдяки співпраці та надійному партнерству депутата Подільської міської ради Марини Теплої із директором норвезької циркової школи Йорном Квістом.
18 Жовтня, 2023 р., 11:39
18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Його започатковано у 2007 році Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.
18 Жовтня, 2023 р., 08:27
«Сьогодні є необхідне рішення Верховної Ради України – необхідне для початку переговорів із Євросоюзом. Закон про політично значущих осіб – politically exposed persons – ухвалено. Очікую текст закону на підпис. Завдання наше незмінне – цього року бути готовими відкрити переговори щодо членства України в ЄС. Українську частину роботи для цього виконуємо і виконаємо. Політичного рішення про початок перемовин очікуємо від лідерів країн Євросоюзу».
17 Жовтня, 2023 р., 15:44
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує:
17 Жовтня, 2023 р., 11:44
Зняти транспортний засіб з арешту можливо при наявності постанови з відповідного органу про зняття з арешту транспортного засобу та документів, що посвідчують особу. Для цього необхідно звернутися із заявою до регіонального сервісного центру МВС за місцем реєстрації власника транспортного засобу. Термін розгляду заяви та  зняття транспортного засобу з арешту до 30 діб. Також для зняття арешту громадянин має змогу особисто звернутися з постановою безпосередньо до того сервісного центру МВС, який було уповноважено на зняття арешту відділом державної виконавчої служби. Це дозволить пришвидшити процедуру.
17 Жовтня, 2023 р., 11:40
За підтримки начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» отримало у безоплатне користування від ДТЕК «Одеські електромережі» потужний генератор.
17 Жовтня, 2023 р., 11:10
«Важливо, що саме сьогодні – і це вже 600-й день повномасштабної війни – з візитом в Україну прибула спеціальна представниця Президента США з питань відновлення нашої країни Пенні Пріцкер. Важливий сигнал – такий візит у такий день. Хороша зустріч. Ми встигли обговорити всі ті питання, які безпосередньо впливають на життя в Україні. Захист нашої енергетики, особливо цієї зими. Макрофінансову підтримку. Відбудову. Захист інвестицій від ризиків війни. Залучення приватного бізнесу. Кожен із таких напрямів – це елементи загальної конструкції. Конструкції, що забезпечує нормальне життя людей, наших міст. Настільки, наскільки це можливо зараз. Ми працюємо максимально, щоб дати нашим воїнам більше ППО. Дати більше захисту містам, щоб у них зберігалося життя, зокрема життя економічне. Плюс розвиток наших виробництв і, зокрема, оборонних виробництв. Усе це разом зберігає нашу стійкість. Усе це разом додає Україні сили. І я вдячний кожному з наших партнерів – усім, хто допомагає. Усім, чиї програми підтримки довгострокові. Усім, хто розуміє, що це – марафон, і в марафоні треба весь час тримати правильний темп, розраховувати сили й бачити, чітко бачити, що завершенням дистанції має бути перемога».
16 Жовтня, 2023 р., 15:55
Враховуючи військовий стан в Україні, цього року пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин  (червона лисиця, шакал, єнотоподібний собака) проводитиметься не шляхом розкидання приманок з вакциною з літаків над лісовими, мисливськими та польовими угіддями, а їх наземним розподілом поза територій населених пунктів і водойм.
16 Жовтня, 2023 р., 15:53
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади. ⠀ У зв’язку з виконанням цих робіт, буде відключення електроенергії 18 жовтня 2023 року: Подільськ - 8:00 – 19:00 (орієнтовно): вул. Гетьманська, вул. Калинова, вул. Успенська, вул. Черняховського, вул. Ярослава Мудрого. с. Липецьке – 8:00 -19:00 (орієнтовно): вул. Гагаріна, вул. Заозерна, вул. Київська, вул. Липецьке 3 ч., вул. Михайлівська, вул. П.Гозуна, вул. Садова, вул. Центральна, вул. Чапаєва, вул. Чкалова.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора