Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2023 р., 16:45
У поточному році в Одеській області зареєстровано  3 випадки отруєнь грибами з трьома постраждалими. Перший випадок був пов'язаний з вживанням маринових грибів, схожих на опеньки, придбаних у приватної особи на стихійному ринку в Одесі, решта – з вживанням дикорослих грибів, зібраних та приготованих самими постраждалими. Тож як не отруїтися грибами:
18 Жовтня, 2023 р., 17:02
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ «ДТЕК Одеські Електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Подільської міської територіальної громади.
18 Жовтня, 2023 р., 16:27
Гарячий горовий суп, плов, пиріжки з картоплею та компот – сьогодні такий безкоштовний комплексний обід отримали усі охочі у міському парку «Слава труду». Вкотре виїзне харчування організували волонтери БФ «Добрий Самарянин» у співпраці з БФ «ФОНД РУХ ДО ЖИТТЯ». Благодійники запевняють, що до кожної акції готуються заздалегідь, адже вони самі розробляють меню та готують стави. Тож раціон може змінюватися.
18 Жовтня, 2023 р., 14:06
Крісла колісні та інші допоміжні засоби реабілітації безкоштовно отримали подільчани – люди похилого віку та дітки з інвалідністю. Така можливість виникла завдяки співпраці та надійному партнерству депутата Подільської міської ради Марини Теплої із директором норвезької циркової школи Йорном Квістом.
18 Жовтня, 2023 р., 11:39
18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Його започатковано у 2007 році Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.
18 Жовтня, 2023 р., 08:27
«Сьогодні є необхідне рішення Верховної Ради України – необхідне для початку переговорів із Євросоюзом. Закон про політично значущих осіб – politically exposed persons – ухвалено. Очікую текст закону на підпис. Завдання наше незмінне – цього року бути готовими відкрити переговори щодо членства України в ЄС. Українську частину роботи для цього виконуємо і виконаємо. Політичного рішення про початок перемовин очікуємо від лідерів країн Євросоюзу».
17 Жовтня, 2023 р., 15:44
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує:
17 Жовтня, 2023 р., 11:44
Зняти транспортний засіб з арешту можливо при наявності постанови з відповідного органу про зняття з арешту транспортного засобу та документів, що посвідчують особу. Для цього необхідно звернутися із заявою до регіонального сервісного центру МВС за місцем реєстрації власника транспортного засобу. Термін розгляду заяви та  зняття транспортного засобу з арешту до 30 діб. Також для зняття арешту громадянин має змогу особисто звернутися з постановою безпосередньо до того сервісного центру МВС, який було уповноважено на зняття арешту відділом державної виконавчої служби. Це дозволить пришвидшити процедуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора