Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Жовтня, 2023 р., 15:32
Робочий тиждень розпочався з апаратної наради під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, у ході якої керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств ділились планами та звітували про виконану роботу протягом минулого тижня.
16 Жовтня, 2023 р., 08:54
12 жовтня учні восьми ліцеїв Подільської громади мали змогу продемонструвати свої сили у конкурсі «Козацький гарт».
13 Жовтня, 2023 р., 15:22
Кожен українець може долучитися до протиракетної та протиповітряної оборони. Але зараз дуже потрібні користувачі з сільської місцевості, люди, які часто бувають біля річок, наприклад, рибалки, а також ті, хто постійно їздить дорогами, як от далекобійники. За словами розробників, інформація з регіонів з малою кількістю мешканців справді на вагу золота. Саме через віддалені райони ворог намагається діставатися до цілей. Вловивши «шахіда» десь поміж сіл, у полі чи на дорозі, ППО не допустить його до цілі.
13 Жовтня, 2023 р., 13:38
Об'єднання організацій роботодавців Одеської області долучається до ініціативи по розвитку місцевого підприємництва!
13 Жовтня, 2023 р., 13:38
Об'єднання організацій роботодавців Одеської області долучається до ініціативи по розвитку місцевого підприємництва!
13 Жовтня, 2023 р., 08:01
«Є перші санкції від Сполучених Штатів проти тих компаній, які порушували встановлену світом стелю на ціну російської нафти. Дякую за такий санкційний крок! Варто продовжувати тиск і позбавляти Росію можливості здобувати фінанси на агресію завдяки будь-яким енергоресурсам. Є рішення Міжнародного олімпійського комітету, який зупинив членство Олімпійського комітету Росії. Кожен у світі має поважати територіальну цілісність націй і Статут ООН. Якщо хтось там, у Росії, думає, ніби може ще й спорт та олімпійський рух зробити своєю зброєю, то це точно не вийде. Дякую всім, хто захищає принципи олімпізму! І давно очікуваний нами крок заради історичної правди: Парламентська асамблея Ради Європи визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу. Дякую всім членам ПАРЄ, які проголосували за таке визнання. Справедливість – завжди сильніша. Дякую всім, хто захищає Україну! Слава нашому міцному народові! Слава Україні!»
12 Жовтня, 2023 р., 16:43
"Фізичне та психологічне відновлення людей — це основа відновлення та розвитку України.
12 Жовтня, 2023 р., 15:16
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує: до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF № 2023.6874, стосовно виявлення хлорпірифосу в органічній зеленій каві (походженням з Гондурасу), що експортувалось з Німечини (відправник: Rehm Benecke Coffee GmbH Co Hamburg) до України (отримувач: ТОВ «Кофітон», вул. Ломоносова 75 а, м. Київ, 03189). У разі виявлення невідповідності проінформувати  Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора