Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Жовтня, 2023 р., 08:01
«Провів Ставку. Питання, по суті, єдине: ситуація на всіх наших напрямках. Фронт. Авдіївка. Особливо вдячний воїнам на цьому напрямку! Стійкість там – це сила для всієї України зараз. Марʼїнка, інші донецькі напрямки. Лиман. Купʼянськ. Дякую, воїни! Окремо – південь. Запорізька область, Херсон та область, Одеса. Звичайно, наш державний кордон – схід, північ. Укріплення кордону. Постачання боєприпасів на передову – зокрема, наше постачання, українське виробництво. Дякую всім підприємствам, усім працівникам, які дають Україні цей результат: постійне збільшення нашого виробництва зброї та боєприпасів».
23 Жовтня, 2023 р., 15:42
Компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю І та ІІ групи.
23 Жовтня, 2023 р., 15:39
Шахраї від імені компанії Meta пишуть в особисті повідомлення (Direct) у фейсбуці та інстаграмі та виманюють паролі від сторінок у соцмережах. Повідомлення можуть надсилати англійською мовою. Зміст повідомлення полягає в тому, що нібито співробітники Meta повідомляють власника сторінки про порушення правил спільноти. Шахраї можуть також писати, що після перегляду вашої сторінки було визначено, що ви порушили авторські права кілька разів. Якщо ви вважаєте, що це помилка, вам слід це оскаржити, інакше ваш обліковий запис буде деактивовано протягом 24 годин. І дають посилання на форму оскарження, водночас, коли власник сторінки переходить за посиланням, шахрайський ресурс просить ввести власний логін та пароль у соцмережах. Після того, як людина вводить ці дані, вони автоматично стають відомі шахраям.
23 Жовтня, 2023 р., 14:04
23 жовтня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. У ході робочої зустрічі присутні обговорили низку нагальних питань та відзвітували про виконану роботу протягом минулого тижня.
23 Жовтня, 2023 р., 08:52
Вихованці дошкільного навчального закладу № 8 отримали у подарунок нові іграшки. Це стало завдяки співпраці та постійній допомозі Йорна Квіста, директора норвезької циркової школи та депутата Подільської міської ради Марини Теплої.
23 Жовтня, 2023 р., 08:13
"Російські терористи вночі атакували Одещину ударними безпілотниками.
23 Жовтня, 2023 р., 08:08
«Сьогодні я хочу відзначити наших воїнів, які проявили себе особливо цими тижнями. Воїнів, які особливо допомогли Україні. На різних напрямках, у різних завданнях. Але однаково потужно, однаково результативно. Купʼянський напрямок, Харківщина. Воїни нашої міцної 57-ї окремої мотопіхотної бригади та 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади – дякую вам! Просто молодці! Авдіївський і Марʼїнський напрямки, особливо жорсткі. Численні атаки росіян. Але наші позиції – захищені. 53-тя та 110-та окремі механізовані бригади, 59-та окрема мотопіхотна та десантники «Сімдесятдевʼятки» – я дякую всім вам, воїни, за справді зразковий захист. Те, що додає впевненості всій країні. І щоразу це честь для мене – дякувати воїнам 55-ї окремої артилерійської бригади, яка активно та ефективно допомагає всім нашим хлопцям обороняти Донеччину. Лиманський напрямок – дякую за зрив планів окупанта. Наша 68-ма окрема єгерська бригада та підрозділи славетної 95-ї окремої бригади ДШВ. Молодці, хлопці! Бахмутський напрямок – і оборона, і наші штурми. І наші результати. Дуже непогані. Дякую воїнам 92-ї окремої штурмової бригади та 93-ї окремої механізованої бригади. Дякую за вашу силу, хлопці! А серед усіх напрямків на півдні хочу особливо відзначити десантників 46-ї аеромобільної бригади – Мелітопольський напрямок. Дякую вам, хлопці, за те, що своїми результатами ви дійсно допомагаєте всьому фронту. Слава Україні!»
20 Жовтня, 2023 р., 15:20
Звітуємо, що відповідно до фінансування Одеською ОВА перераховано за рахунок субвенції до Херсонської ОВА 20 мільйонів гривень, а саме: 4,5 мільйони гривень на Великоолександрівську селищну раду, 15,5 мільйона гривень на Чорнобаївську сільську раду.
20 Жовтня, 2023 р., 08:08
«Щойно завершив розмову з Президентом США Байденом. Як завжди, змістовна розмова – союзницька. Сильний сигнал підтримки – стільки, скільки потрібно, щоб перемогти. Вдячний Президенту Байдену, Конгресу – обом партіям – та всьому американському народу за потужну допомогу й за лідерство – лідерство, яке допомагає єднати світ заради захисту життя та міжнародного порядку, заснованого на правилах. Українці знають, наскільки важлива міцна єдність у захисті від терору, від агресії. Єдність тут, у нашій країні. Єдність у країнах-партнерах, зокрема в Америці. Єдність світу. Ми обговорили подальші спільні кроки в захисті свободи. Обговорили оборонну підтримку, серед іншого те, що «атакамси» можуть допомогти нам прискорити звільнення України від окупанта. Звичайно, ми говорили й про збереження допомоги Україні наступного року – про вагомий пакет підтримки для нашої держави. Америка буде підтримувати імплементацію Формули миру, і я поінформував Президента Байдена про наступну велику міжнародну зустріч щодо Формули миру, яка відбудеться на Мальті цього місяця».
19 Жовтня, 2023 р., 16:45
У поточному році в Одеській області зареєстровано  3 випадки отруєнь грибами з трьома постраждалими. Перший випадок був пов'язаний з вживанням маринових грибів, схожих на опеньки, придбаних у приватної особи на стихійному ринку в Одесі, решта – з вживанням дикорослих грибів, зібраних та приготованих самими постраждалими. Тож як не отруїтися грибами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора