Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Червня, 2023 р., 15:43
Сьогодні на стадіоні "Локомотив" відбулись товариські зустрічі з футболу між командами КДЮСШ "Локомотив" м. Подільськ, ФК"Олімп" смт. Крижопіль та ДЮСШ Куяльницької СР серед юнаків 2007-2008 років народження та серед юнаків 2011-2012 років народження і молодше у форматі 8+1.
30 Червня, 2023 р., 14:28
Студенти ОКУ «Подільський медичний фаховий коледж імені В.О.Жуковського» запам’ятають цей день на все життя! Адже сьогодні, 30 червня, зі стін рідної «Alma mater» у великий світ вийшли 59 випускників:  •  освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст за спеціальністю 223 Медсестринство освітня програма Сестринська справа – 37 студентів-медиків; •  освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр за спеціальністю 223 Медсестринство освітньо-професійна програма Сестринська справа – 5 студентів;  •  освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст за спеціальністю 223 Медсестринство освітня програма «Лікувальна справа» -17 випускників. 
30 Червня, 2023 р., 09:38
Військовослужбовці 11 батальйону «Київська Русь» нагородили Подякою Подільську міську територіальну громаду та директора ТДВ «Пасавтотранссервіс» Сергія Коваля за сприяння та співпрацю у наданні допомоги Українській землі, активну громадську позицію у боротьбі за Незалежність України. Так, днями, Захисниці передали почесну нагороду виконуючому повноваження Подільського міського голови Олегу Албанському.
30 Червня, 2023 р., 09:15
У Подільській громаді продовжується ремонт та експлуатаційне утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства.
29 Червня, 2023 р., 16:14
Сьогодні, 29 червня, під головуванням секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання закритої позачергової 30-ої сесії Подільської міської ради І скликання. Депутатами, відповідно до порядку денного, розглянуто 8 проєктів рішень, які регламентують функціонування та діяльність в різних сферах життєдіяльності громади. Попередньо всі вони були опрацьовані членами профільних постійних комісій та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.  З питаннями регулювання земельних відносин, містобудування та благоустрою доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий.  Внесено зміни та доповнення до низки міських Програм, зокрема: 1.  Внесено зміни до Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2023 рік. 2.  Внесено зміни до Програми поводження з твердими побутовими відходами та території Подільської міської територіальної громади у 2022-2025 роках.  3.  Внесено зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Подільської міської територіальної громади на 2021-2025 р.р.  Традиційно, обранці громади підтримали рішення щодо всебічної підтримки та допомоги Захисників України. Будівельні матеріали, запчастини для ремонту автомобілів, квадрокоптер тощо -   будуть передані на потреби Збройних Сил України.  З двома проєктами рішень, що стосувалися соціальної сфери виступила заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Рішенням депутатського корпусу затверджено Програму «Шкільний автобус» Подільської міської територіальної громади на 2023-2023. До другого проєкту щодо внесення змін до Програми розвитку освіти Подільської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, депутатами були надані пропозиції до одного з напрямків, які будуть враховані та доопрацьовані.  Про створення комунального закладу «Подільський міський притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом» доповіла заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипник.  Відкриття міського притулку дасть можливість забезпечити місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування осіб, зокрема жінок та дітей, які постраждали від насильства.  Щодо фінансових питань доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління.  Депутатський корпус підтримав рішення щодо внесення змін до рішення Подільської міської ради від 21.12.2022 р. «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2023 рік».  З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.
29 Червня, 2023 р., 13:12
У Подільській громаді знову скорботний день, сьогодні в останню путь провели ще одного Героя – Боровського Дмитра Станіславовича. Захисник України загинув 24 червня 2023 року на Донеччині.
29 Червня, 2023 р., 09:09
Футбол завжди поєднує в собі, як суто спортивну, так і видовищну складову. Не став виключенням і сьогоднішній фінал відкритої першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед юнаків 2007-2008 років народження та молодше, організований відділом фізичної культури та спорту Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради за підтримки Федерації футболу Подільського району.
29 Червня, 2023 р., 08:28
29 червня, на стадіоні "Локомотив", був проведений спортивно-масовий захід до Дня Конституції України "БОГАТИРСЬКІ ІГРИ" серед юнаків 17-19 років та молодше. Змагання проводились з метою розвитку і популяризації силових видів спорту в громаді, а також залучення підлітків до систематичних занять спортом та скріплення дружніх стосунків між молоддю.
29 Червня, 2023 р., 08:00
«Сьогодні у зверненні до Верховної Ради України з нагоди Дня Конституції я говорив, зокрема, і про справедливість. Про внутрішню справедливість – те, що стосується відповідальності за порушення права в Україні. І про справедливість у звʼязку з російсько-українською війною – про відповідальність Росії за злочини війни. Політика справедливості буде однією з основ Української доктрини – фундаментального документа, який визначатиме курс нашої держави на десятиліття вперед. Такий документ нам потрібен. Усі в Україні, усі наші сусіди – усі у світі мають знати, якою є наша національна мета та що ми бачимо закінченням цієї війни, як ми збираємося жити після цієї війни. Хоч би що намагалися робити окупанти проти нас і хоч би до якого терору вони вдавалися, їм не вдасться зламати Україну. Їм не вдасться збити нас зі шляху, який веде окупантів до відповідальності за все зроблене проти нас та який веде нас до нашої гарантованої безпеки й міцної свободи. Україна та всі у світі, хто стоїть разом із нами на захисті свободи, стоятимуть і на захисті справедливості. Справедливості для всіх, чиї життя забрав російський терор, чию долю зламала російська війна. Вічна памʼять усім нашим людям, усім українським дітям, які були вбиті російськими нелюдами».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора