Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2023 р., 15:14
Нині підрозділ перебуває на короткій ротації після успішно виконаних бойових завдань на різних ділянках фронту. Поки ми тут, вирішили не проґавити можливість запросити на спільну зустріч людей, які надійно підтримують нас.
22 Червня, 2023 р., 14:27
У період жнивної компанії особливого значення набуває питання дотримання протипожежного режиму в місцях збирання, зберігання та переробки цьогорічного врожаю. Загрозу створюють спекотна погода, сухі хліба, хлібозбиральна техніка, яка може перебувати у несправному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.
22 Червня, 2023 р., 14:18
Відбулися товариські зустрічі з волейболу "Літо-2023" між командами Піщанської ДЮСШ (Вінницька обл) та Подільської КДЮСШ "Локомотив" серед дівчат та юнаків 2006 р.н. та молодше .  5 команд грали по коловій системі з 3 партій до 25 очок. Кожна гра була цікава та захоплююча. 
22 Червня, 2023 р., 10:55
В Україні отримати соціальні послуги можна за допомогою цифрових сервісів, інформує Міністерство соціальної політики. Особливо це корисно тим українцям, які через війну вимушені були залишити свої домівки та переїхати у безпечні регіони країни.
22 Червня, 2023 р., 10:49
22 червня – трагічна дата в історії нашого народу. Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам’ять жертв війни. Саме у цей день, 82 роки тому, на нашу землю прийшла кривава Друга світова війна, яка забрала в України мільйони синів та дочок. Кожна українська родина, так чи інакше, зазнала втрат у той страшний період. Цей день нагадує нам про всіх загиблих в боях, закатованих у фашистській неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь. У День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні жителі Подільської міської територіальної громади вийшли на мітинг та вшанували пам’ять про полеглих хвилиною мовчання і поклали квіти до пам’ятного знаку «Вічному вогню». Серед присутніх були представники міської та районної влади, ГО «Організація ветеранів Подільської міської територіальної громади», трудові колективи підприємств та організацій, військовослужбовці та громадськість.  На жаль, сьогодні війна знов увірвалась в Україну. Вже рашисти  спалюють цілі міста та села, вбивають військових та цивільних. Однак ми віримо, що зовсім скоро на нас чекає Перемога! Ми віримо в наших Захисників та Захисниць, які боронять українську землю. Ми віримо в нашу Перемогу! Вічна пам'ять загиблим.  Честь і слава живим Героям! Слава Україні!
22 Червня, 2023 р., 08:32
У бюджеті Одеської області заплановано фінансування для придбання житла ветеранам війни. На це виділено майже 290 мільйонів гривень.
22 Червня, 2023 р., 08:04
«Фронт. Жорсткі бої. Південь – знищуємо ворога. Донеччина – знищуємо ворога. Купʼянський напрямок – що б там не планували російські терористи, знищимо ворога. На Півдні – є наш рух уперед. Дякую, воїни! На Сході – тримаємо оборону. І особливо вдячний, хлопці, за кожен збитий російський вертоліт… Кожне таке збиття – важливе. Дякую всім, хто воює і працює заради України! Слава всім, хто зміцнює свободу! Слава Україні!»
22 Червня, 2023 р., 07:30
Шановні мешканці Подільської міської територіальної громади!
21 Червня, 2023 р., 16:15
ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ПОДІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ПАРТІЮ ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАСОБІВ.
21 Червня, 2023 р., 15:29
На території Подільської громади ремонтують дорожнє покриття. Роботи здійснюються не лише у Подільську, а й у старостинських округах. Цими днями тривають підготовчі роботи для подальшого ремонту дорожнього покриття у селі Липецьке. Покращення стану доріг безумовно забезпечить безпечніше пересуватися автомобільному транспорту, шкільним автобусам та екстреним службам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора